За трета поредна година София ще бъде домакин на международния

...
За трета поредна година София ще бъде домакин на международния
Коментари Харесай

Турнир в София събира танцови двойки от Балканите

За трета поредна година София ще бъде хазаин на интернационалния шампионат по спортни танци SOFIA DANCE OPEN 2020. За присъединяване в нея идват двойки от Турция, Гърция, Северна Македония, Кипър, Сърбия, Израел и България.

Домакин на влиятелната конкуренция е спортна зала " Триадица ", а уредник е КСТ " София Данс ". В продължение на два спортни дни (7 и 8 март) на подиума своите умения ще покажат танцови дуети, соло девойки, обединения и синхронно танцуване.

Надпреварата дава опция на участниците за изява пред аудитория, показване пред съдиите и поръчка за техните съществени упоритости за бъдещи триумфи. Изпълненията на танцовите двойки ще бъдат оценени от авторитетни съдии от разнообразни страни с висок интернационален лиценз.

Финалистите в групите състезателите над 19 години и в двата типа танци - латиноамерикански и общоприети ще си поделят и награден фонд - купи, медали, грамоти и предметни награди.

Специални посетители на 7 март във вечерната част на интернационалната конкуренция Петър Даскалов и Зия Джеймс - втори в Световната танцова федерация при дилетантите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР