За трета поредна година се проведе инициативата на кмета на

...
За трета поредна година се проведе инициативата на кмета на
Коментари Харесай

В Борован се проведе инициативата Оцвети Великден - подари усмивка на децата /снимки/

За трета поредна година се организира самодейността на кмета на Община Борован инж. Десислава Тодорова "Оцвети Великден - подари усмивка на децата ".
Великденските мерки са в разгара си, а тези празници постоянно вълнуват хората с посланието за силата на вярата. Празничните дни са изпълнени с дух на вяра и наслада. В навечерието на най-светлия християнски празник Великден, се организира цветната самодейност под патронажа на кмета на общината. На Велики четвъртък по традиция се боядисват яйца.
Днес от 10.30 часа деца и възпитаници от главните учебни заведения и детските градини на община Борован, както и децата от ЦНСТДБУ 1 и 2 дружно със кмета на общината инж. Десислава Тодорова нашариха великденски яйца. Инициативата се организира в салона на Център за поддръжка на личностното развиване „ Маша Белмустакова "-Борован. Боядисаните яйца ще бъдат подарени на възрастните хора в общината, които употребяват платената услуга на домакински обществен патронаж и децата от обществената услуга в ЦНСТТДБУ 1 и 2.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР