За трета поредна година русенската печатница Дунав Прес се довери

...
За трета поредна година русенската печатница Дунав Прес се довери
Коментари Харесай

Дунав Прес АД отново избра ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги за свой доставчик на зелена енергия


За трета поредна година русенската печатница Дунав Прес се довери на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги за снабдяването на индустриалната си база с сила, добита от възобновими източници. По традиция специфичното уверение за зелена сила получи господин Николай Алексиев, изпълнителен шеф на печатницата.

 

„ Нашите клиенти са осведомени с политиката ни по околна среда и  ние се стремим да се развиваме в посока рационализиране на индустриалния развой, с цел да отговорим на високите им упования. За реализиране на тази цел нашата организация се ангажира да поддържа и непрестанно да усъвършенства ефикасността на системата за ръководство по околната среда. Заедно с нашия сътрудник за доставка на сила, създадена по екологично чист метод, ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги, удовлетворяваме условията на използваните законови отговорности за запазване и попречване замърсяването на природата, която ни заобикаля “, показа господин Алексиев.

 

Печатница Дунав Прес беше една от първите компании у нас, която избра да реализира своята активност с възобновима сила. През 2016 година те получиха неповторимото за нашата страна уверение за зелена сила от ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги. Последователната им политика за рационално ползване на естествените запаси и запазване на околната среда е доказателство, че българският бизнес е все по-ориентиран към използване на одобрените европейски практики за стабилно развиване.

 

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги предизвиква производството и търговията с електрическа енергия, генерирана по екологичен метод. Компанията издава Удостоверения за зелена сила, в увещание на това, че продадената електрическа сила е създадена напълно от възобновими източници. Документът се базира на Гаранции за генезис, издадени от Агенция за стабилно енергийно развиване, които са благосъстоятелност на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги. От началото на 2016 година до момента компанията е връчила десетки  удостоверения за 100% възобновима сила и е зачислила хиляди гаранции за генезис на доставяната електрическа енергия на компании, работещи в разнородни браншове на българската икономика  – промишленост, банков бранш, туризъм и търговия.

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР