За трета поредна година най-награждаваната българска марка вина на международни

...
За трета поредна година най-награждаваната българска марка вина на международни
Коментари Харесай

Аполония става на 35 с най-награждаваното българско вино Kabile СНИМКИ

За трета поредна година най-награждаваната българска марка виновност на интернационалните състезания - Kabile, ще поддържат празниците на изкуството „ Аполония “. Артфестът се организира за 35-и път и ще включи 70 събития във всички жанрове. Събитието ще събере всички почитатели на изкуството в интервала 29 август – 7 септември.

По традиция още веднъж за хазаин е определен Созопол – място, където античното среща актуалното. Именно на това залага и марката виновност Kabile. Организаторите чакат другите мероприятия да привлекат над 18 000 души в античния град.

Тази година със специфична дегустация на Kabile ще стартира огромното разкриване на 35-тото издание на феста на 29 август и спектакъла на най-престижната българска модерна танцова натрупа – Балет Арабеск. Специален акцент в програмата е първият майсторски клас на българската оперна певица Александрина Пендачанска.

Събитието ще се организира от 25 до 30 август във ваканционно населено място "Санта Марина ".

Майсторският клас ще приключи с концерт на оперната прима на 30 август в Созопол, на който гостите ще могат да опитат серията Kabile.

Отново с чаша вино в ръка ще се насладим на осъществяването на танго цикъла „ Четирите годишни времена на Буенос Айрес “ от Астор Пиацола на 31 август.

Именно Пиацола е създател на известното танго от кино лентата „ Усещане за жена “ с емблематичното осъществяване на Ал Пачино. Вино ще се пробва и преди постановките на „ Празникът “ на Явор Гърдев на 1 август и „ Любовникът “ с присъединяване на Деян Донков на 5 септември.

„ Любовникът “ е една от хитовите министър председатели на Народния спектакъл този сезон.

Специална игра с награди за публиката са приготвили от „ Вила Ямбол “ и техните Kabile за премиерата на втория албум на маестро Живко Петров на 30 август. Четири години след дебютния си соло пиано албум After 4 маестрото издава втория си солов план – Ten, наименуван по броя на пиесите, включени в диска. На 5 септември концертът на Биг бенда на БНР също ще бъде подсилен от серията виновност.

Kabile са кръстени на античното тракийско населено място Кабиле и са основани в символ на респект към традициите на района във винопроизводството. Технолозите във винарната имат вяра, че точно античното завещание, останало по тези земи, им оказва помощ да основат вкусни и висококачествени питиета. Именно по тази причина на етикета на бутилката е изобразена тракийската богиня Кибела, настойничка на естествените сили по тези земи.

Смята се, че в античността точно печати с нейния лик са поставяни на тракийските виновност, с цел да се подсигурява качеството им. Не е инцидентно, че откогато е на пазара, марката Kabile е най-награждаваната на международни състезания. Само от началото на тази година виновността Kabile са спечелили общо 20 оценки на открито.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР