За трета поредна година най-добрите агенции и експерти от бранша

...
За трета поредна година най-добрите агенции и експерти от бранша
Коментари Харесай

Стартираха номинациите за „Годишни награди на Imoti.net“

За трета поредна година най-хубавите организации и специалисти от сектора на недвижими парцели ще се състезават за призовите места в „ Годишни награди на Imoti.net “. Номинациите на влиятелния конкурс към този момент стартираха, като тази година премиите се обогатяват с още две категории – „ Имот на годината – бизнес постройка или комплекс “ и „ Имот на годината – жилищна постройка или комплекс “. Агенциите ще се състезават още за отличие в категориите: „ Дебют на организация за недвижими парцели “, „ Най-добър уебсайт на организация за недвижими парцели “, „ Най-динамично разрастваща се компания “, „ Награда за Брокер - продажби на недвижими парцели “, „ Награда за Брокер - наеми на недвижими парцели “. Сред специфичните награди на фокус ще бъдат и категориите за „ Голяма организация за недвижими парцели “ за огромен и дребен бизнес в бранша.

Част от “Годишни награди на Imoti.net “ могат да станат всички участници в сектора на недвижимите парцели като аплайват в една или повече категории с регистрация на уеб страницата http://nagradi.imoti.net/ до 26 февруари. Победителите ще бъдат отличени в специфична гала в края на март месец.

„ Imoti.net ще отличи най-хубавите в сектора за трета поредна година, като дава опция да изпъкнат компании, които подсигуряват бистрота и толерират лоялната конкуренция. Щастливи сме, че екипът ни спомага за устойчивото развиване в сектора и укрепва доверието на потребителите към правилните компании. Специално внимание обръщаме и на експертите, спечелили категорията „ Брокер на годината “, като маркираме със знак „ Доверен брокер “ всяка тяхна публикация в нашия уебсайт “, разяснява Снежана Стойчева, управител на уеб страницата Imoti.net, част от портфолиото на Investor Media Group.

Тежката дума на „ Годишни награди на Imoti.net “, с изключение на потребителите за категориите „ Агенция на годината “ и „ Най-добър уебсайт на организация “, ще има и жури, формирано от специалисти, измежду които: Стамен Янев - изпълнителен шеф на Българска организация за вложения, доцент Георги Забунов - УНСС - София, катедра " Недвижима благосъстоятелност ", Александр Бочев – шеф на Realnet, Орлин Владиков – шеф на Орвитекс, Илиана Василева – зам.- ръководител СБИ, Иван Велков – ръководител на Българска фасилити мениджмънт асоциация, Миглена Иванова – редактор в Investor.bg, Деян Петков - управител на StudioX.bg и Снежана Стойчева, управител на Imoti.net.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР