За трета поредна година, лятото в столицата няма да е

...
За трета поредна година, лятото в столицата няма да е
Коментари Харесай

Жега, горещи дни и скука – това лято няма да е такова

За трета поредна година, лятото в столицата няма да е скучно с помощта на Party Animals Bulgaria и техния план Monster Hip Hop Pool Party. Тази година уредниците имат  удоволствието да ви поканят на една към този момент традиция през летният сезон, на едно прекарване което може да ви накара да говорите за него цяла година, прекарване което ще ви накара да се усмихнете и да забравите, че не сте на морето.

Партитата, които събират сред 1000 и 2000 души всяка събота ще съберат на сцената актьори като 100 Кила, Криско, Графа, Лора Караджова, Спенс, Били Хлапето, Lexus (Michael Fleming от група Tri-0-Five), Дим4о и Ф.О., Михаела Филева, VenZy, Young BB Young, Играта и Лео, Ice Cream, „ СкандаУ “, Marteen & Daze и най-хубавите Dj в този жанр: Fed, George, Станчо, Ray Bon (Хип-хоп селектор на 2012), Pheel и резидент DJ на празненствата Bugs, Fail 2 (Usual Suspektz). Водещ ще е не по-малко безизвестният N.A.S.O (познат от музикалният плана на Българска национална телевизия – „ Групата “), а балет „ МаГия “ ще радва всички присъстващи с танцовите си умения.

За първи път почитателите ще имат опция да се забавляват цяла нощ, а на тяхно разположение ще са водна пързалка, пясъчно волейболно игрище, PlayStation конзоли и обичайните за тези пул празненства водни надуваеми играчки и револвери.

Феновете имат още една причина да се радват защото уредниците са помислили и за техния транспорт – за всяко празненство ще има проведен превоз в двете направления от избрани точки на София с което всеки, който желае да участва, ще спести разноски.

Организаторите основават за пръв път и Електронно пул празненство с присъединяване на: Juan Alvarez, Павел Петров, Методи Христов, Стан Колев, Коки и Силва, No Good, Valentine, Mascota, Dias, Marteen и Camp Session. Компания ще им вършат и сексапилните дами на Биляна Йотовска и The Secret Garden Show.

Организаторите са се подготвили и с най-голямото турне в страната с общо 71 дати за два месеца и половина, като съществени празненство точки ще са: Варна, Пловдив, Стара Загора, Хасково, Петрич, Плевен, Русе, Монтана, Созопол, Приморско, Обзор и Слънчев Бряг.

Дата и място на събитието: От 15 юни до 31 аАвгуст – всяка събота басейн „ Балканика “ кв. Банкя, Банско Шосе 23 (срещу Хиподрума към Банкя). Транспорт – Пилони на НДК и McDonalds (за повече информация www.facebook.com/PartyAnimalsBulgaria). Входът е 10 лв., не се позволяват лица под 18-годишна възраст.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР