За трета поредна година Игри на волята вълнува стотици хиляди

...
За трета поредна година Игри на волята вълнува стотици хиляди
Коментари Харесай

Как да се подготвим за участие в "Игри на волята"? Някои практични съвети

За трета поредна година " Игри на волята " вълнува стотици хиляди българи всяка вечер. За трета поредна година на екран гледаме в действителност забавни българи, които единствено ни демонстрират какъв брой пъстър и цветен може да бъде светът, а пътищата на ориста да водят на най-неподозирани места.

Вече е интензивно записването за кастинга на четвъртия сезон на " Игри на волята ", а през годините сякаш словосъчетанието " сложен състезател " стартира да значи от ден на ден и повече неща. Как да се превърнете в " сложен състезател " и да станете заслужен за " Игри на волята "? Ето някои препоръки от участниците. 

Виж още: Крайни отзиви за връщането на Елизабет от " Игри на волята " и за какво Вальо е доста отчаян от нея

Спортна подготовка

Няма какво да се лъжем - спортната подготовка е извънредно значима в това шоу. За информация - вижте Мани. Но, става известно, не всеки спорт е напълно сполучлив за подготовка. В подкаст Рабухчиев показа, че когато схванал, че е утвърден за Игрите, зарязал фитнеса, и се съсредоточил върху кондиционните тренировки и бягането. Виждаме, че и плуването е сериозен съставен елемент от борбите. Така че, следвайки думите на Рабухчиев, в действителност кондиционните тренировки, разрастващи мощ и издръжливост в едно, звучат като добър избор за всеки, който има предпочитание да се опитва за огромната премия. И плуването, не забравяйте плуването!

Любознателност 

Ако сте решили да се запишете за кастинга, безусловно гледайте предните сезони на " Игри на волята ". Тук, във Vbox7, ги има всички елементи. А това е значимо, тъй като по този начин съзнанието на бъдещия участник по-лесно ще може да схване логиката на играта, когато му пристигна времето. Нещо повече - гледайки деликатно предишните борби, може да се извлече потребна информация по кое време една тактика работи и по кое време не.

Виж още: Кремена от Бойците е рискова! Вижте по какъв начин гледа " Игри на волята " вечер 

Оцеляване

Дивата река си се наложи трайно като най-нежеланата и неприветлива територия за племената в Игрите. Но един участник сподели, че оцеляването е въпрос на опит. Говорим за Симеон, който тази година оцеляваше дълго време на необитаем плаж, разчитайки единствено на личните си познания. В Instagram той е показвал книги на пътешественика и специалист по оцеляване Беър Грилс. Така че, тези книги наподобяват като наложително четиво. 

Изображение: https://www.facebook.com/igrinavoliata

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР