За трета поредна година Фондация “Скапто” организира Благотворителен турнир по

...
За трета поредна година Фондация “Скапто” организира Благотворителен турнир по
Коментари Харесай

ScaptoCup2019 отново събира футболни звезди в Благоевград

За трета поредна година Фондация “Скапто” провежда Благотворителен шампионат по минифутбол в зала – ScaptoCup2019.

И тази година шампионатът ще бъде подсилен от футболния Елит на България, а присъединяване в него ще вземат тимове, водени от своите звездни капитани. Миналогодишният първенец на конкуренцията – отборът на Станислав Костов, е сигурен участник като голмайсторът ще бъде компактно до своите съотборници в залата, с цел да им дава директиви. Поради травма, която лекува, той няма да може да се хвърли с всички сили на терена, само че пък почитателите ще имат опция да се снимат и беседват с него. В шампионата стремително се включва и капитанът на ЦСКА Николай Бодуров дружно със Станислав Манолев. Капитанът на Лудогорец, който всяка година поддържа ScaptoCup – Светослав Дяков, също ще вземе присъединяване и ще има собствен тим. Сред останалите участници са именитият Иван Цветков, Петър Златинов и още куп огромни футболни имена.

На терена също ще забележим и бъдещите футболни звезди на България от детските школи на Пирин Благоевград, Пирин 2001, Марек (Дупница), Орлетата Благоевград, Хлапетата Благоевград и други.
В новото издание на шампионата събраните средства ще бъдат дарени за рационализация на Операционна зала в Родилно поделение, както и Детско поделение към МБАЛ Благоевград. Миналата година, с помощта на всички, които поддържаха ScaptoCup, бяха събрани над 25 000 лв., които бяха предоставени на Родилно поделение и отделението по патологична бременност към МБАЛ Благоевград. Снимки: Булфото
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР