За треньора на Наполи Дженаро Гатузо е трудно да приеме

...
За треньора на Наполи Дженаро Гатузо е трудно да приеме
Коментари Харесай

Много е трудно за психиката, оплака се Гатузо

За треньора на Наполи Дженаро Гатузо е мъчно да одобри фрапантната смяна след офанзивата на ковид, довела до прекъсването на футбола на всички места. В момента отборът е разхлабен, а Рино дава инструкции на играчите по обществените мрежи по какъв начин да поддържат форма.

„ В момента претърпяваме нещо необичайно, което трансформира естественото ни всекидневие и живота като цяло – съобщи Гатузо пред Record. – Много е мъчно за душeвността. Няма по какъв начин човек да излезе на ресторант или просто да се разноски по улицата. Училищата и повече институции са затворени. Всички сме хора. Имаше един италиански комедиант, който споделяше нещо от рода на: „ Може да си от благороден жанр или пък безпаричен, само че в края всички ще бъдем закопани в тази същата земя. Този вирус е спокоен. Мнозина са инфектирани и не го знаят. “

 Гатузо разпусна Наполи, дава инструкции на футболистите посредством whatsapp

Италия е под карантина, откакто записва максимален брой инфектирани отвън Китай. Само в границите на вчерашния ден пандемията лиши живота на 349 души в Италия, а общо инфектираните са над 23 000. 1851 от тях са в интензивните отделения.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР