За трагедията в живота на легендарния руски фигурист Роман Костомаров

...
За трагедията в живота на легендарния руски фигурист Роман Костомаров
Коментари Харесай

Костомаров: Максим Стависки ме дразни – „Паркингът ти е безплатен“ 


За нещастието в живота на именития съветски фигурист Роман Костомаров всичко се знае, оценена е от всички вероятни ъгли. Олимпийският първенец неведнъж е разказвал в доста изявленията какви болки е изпитвал и по какъв начин съумява да преодолее болестта, което го остави без крайници и ръце.

Всичко това е една част от сегашния живот на Роман, само че има и друга, в която макар сериозността на обстановката той не губи възприятието си за комизъм и показва неповторима самоирония, съобщи БТВ.

В „ Шоу Воли “, където спортистът гостува със брачната половинка си Оксана Домнина, той описа няколко занимателни истории за живота си през днешния ден.

В предаването си комикът Павел Воля събира посетители от разнообразни специалности, с които в никакъв случай не е скучно.

Роман Костомаров и Оксана Домнина не пристигнаха в студиото да леят сълзи, а да се майтапят и да се смеят, в това число на себе си. Роман, който претърпя ампутация на ръцете и краката си през 2023 година, описа по какъв начин приятелите му го нервират и се майтапят с него след интервенции.

„ Макс Стависки непрекъснато ме нервира: „ Паркингът ти е безвъзмезден, нямаш потребност от маникюр или педикюр, краката ти не се потят, нямаш потребност от чорапи. “

И това не беше всичко. Фигуристът в резюме описа по какъв начин са почнали всички здравословни проблеми и за престоя в болничното заведение. „ Когато си на крайници, се чувстваш пълностоен човек. Когато се прибереш и махнеш всички протези, разбираш, че си като хлебарка, легнала по тил, която не може да се обърне. И по този начин всяка заран. Тогава, като си сложиш всичко, караш кола, чувстваш се обикновено, живееш… Най-трудното в всекидневието е да сложиш протезите “, показа Костомаров.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР