За този КСНС аз приех ангажимента да участвам, защото е

...
За този КСНС аз приех ангажимента да участвам, защото е
Коментари Харесай

Явор Нотев: Бойкот или опит за саботиране на работата на КСНС нямаше

За този КСНС аз одобрих уговорката да вземам участие, тъй като е строго юридическа тематиката, която се обсъждаше. Имаше покана за един участник от наша страна. В този смисъл Сидеров ме опълномощи, това съобщи Явор Нотев по БТВ на въпрос за какво Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния... към профила Волен Сидеров и Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила не се появиха на днешния КСНС президента Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила.

Бойкот или опит за саботиране на работата на КСНС нямаше. Затова приказва и работата която беше отхвърлена в днешния ден, сподели Явор Нотев.

Днес имаше доста протестиращи пред Министерски съвет. Не си представям по какъв начин министър председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила би се придвижил без да се спре да приказва с тях.

Пристигането на премиера беше в първия вероятен за него миг. Той частва безусловно градивно и обикновено в КСНС, сподели Явор Нотев.

Решението на президента беше оповестено пред всички участници, а то беше форумът да продължи оттова до където се стигна. Изненадан се от оценката на Нинова, това не е неуспех, сподели Явор Нотев.

Не одобряваме анонимния вносител на сигнали, сподели Нотев. Това бяха единствено част от минусите на закона "Кунева ", който ние не приехме, сподели Явор Нотев.

Относно подадената от Антон Тодоров оставка той съобщи, този акт не се гласоподава. Това е акт на волеизявление. Аз персонално ще гласоподавам за оставката на Антон Тодоров, сподели зам.-председателят на Народното събрание.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР