За този инцидент, в който е участвал бащата на президента

...
За този инцидент, в който е участвал бащата на президента
Коментари Харесай

Румяна Арнаудова: Прокуратурата в Харманли няма информация за инцидента с бащата на президента

За този случай, в който е взел участие бащата на президента Румен Радев, за това пътнотранспортно произшествие, в прокуратурата в Харманли не е докладвана каквато и да е информация. За случая прокуратурата получава информация едвам през днешния ден и то единствено от медиите. Това съобщи пред Агенция „ Фокус “ представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова.
Бащата на президента Румен Радев е блъснал с кола неработоспособен на триколка Инцидентът е станал в Харманли преди седмица – на 17 август, само че не е отразен в бюлетина на Министерство на вътрешните работи
По думите ѝ основният прокурор се е самосезирал от изявления в медиите и е разпоредил на Окръжна прокуратура - Хасково да стартира незабавна инспекция.

„ От една страна ще се откри дали е на разположение закононарушение по превоза, дали в следствие от нарушение на разпоредбите за придвижване по пътищата е породено пътнотранспортно произшествие, при което е породена междинна или тежка телесна щета “, добави Арнаудова.

Говорителят на основния прокурор уточни, че при лека телесната щета е налице единствено административно нарушаване. За да се потвърдят обстоятелствата, е назначен неотложен обзор от доктор на потърпевшия човек. Арнаудова съобщи, че ще се проверява и дали е осъществено закононарушение по работа от чиновници на Министерство на вътрешните работи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР