За този един месец от МОН са проведени 108 национални

...
За този един месец от МОН са проведени 108 национални
Коментари Харесай

Денков: Няма грандиозен скандал на матурите

За този един месец от МОН са извършени 108 национални външни оценения и държавни зрелостни изпити и никакъв величествен скандал няма. В това увери просветителният министър Николай Денков от трибуната на Народното събрание по време на дебатите за вота на съмнение. Денков отговори на водача на " Възраждане " Костадин Костадинов, който се заяде с него за на матурата след 10 клас.

По думите на Денков тази година трябвало да се провеждат три пъти повече изпити, тъй че позволете ни и е ние да си имаме нашите дребни проблеми, посочи Денков.
 Заради гафа с формулите на НВО по математика - дават <a href=бонус точки на 30 000 десетокласници " >
Заради гафа с формулите на НВО по математика - дават бонус точки на 30 000 десетокласници

В 740 учебни заведения изпитът не е бил продължен, макар разпореждането на МОН

Бившият учебен министър и сегашен народен представител от ГЕРБ Красимир Вълчев му отговори. Оправдавате се със закона, само че си има справедлив измерител - отношение на държавното управление към системата на образованието. Трупате задължения, увеличавате дефицитното финансиране. Господин Василев, вас ви похвали немския финансов министър, само че той похвали бюджетната политика на България през последните 25 години. Всички държавни управления и финансови министри са имали отговорността да водят благоразумна бюджетна политика, акцентира Вълчев.

По думите му пенсионерите имали действителен растеж на пенсиите през последните години.
 Асен Василев избира пенсионерите да живеят почтено
Асен Василев избира пенсионерите да живеят почтено

Гьоков: Пенсионерите се усещаха като в геноцид при ГЕРБ

Асен Василев също не остава безгласен. Той съобщи, че неравенствата на опозицията ѝ харесват, тъй като се грижат за дребни групи компании, които обслужват и пълнят шкафчетата им с кюлчета и пачки . Може да питате министър Денков дали сме отказвали един лев за обучение, сподели Василев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР