За това те обвиняват лидера на партия "Да, България" Христо

...
За това те обвиняват лидера на партия "Да, България" Христо
Коментари Харесай

Работници от ”Булгартабак” на протест: Не сме контрабандисти

За това те упрекват водача на партия "Да, България " Христо Иванов, който е внесъл сигнал в Народното събрание, че цигари на компанията се продават контрабандно в Турция. Източникът на сигнала е отчет от турските данъчни служби.

”Не сме контрабандисти” - по този начин дадоха отговор с плакати служащите.

Единият лъч от протестиращи, към 1500 индивида, потегли от Националния стадион ”Васил Левски” към постройката на Народното събрание, а по-късно ще отиде към към Министерския съвет. Пред Народното събрание управлението на компанията ще връчи на депутатите протестна декларация.

Малко по-рано различен лъч от към 200 индивида потегли към централата на ”Да, България” на бул. "Драган Цанков ". Христо Иванов излезе да приказва с протестиращите, само че бе бурно освиркан.

”Булгартабак " е виновен производител!”, ”Ние почтено си плащаме налозите, а Вие”, ”Не се опасяваме от манипулаторите ”Капитал” и ”Да, България”, написа на плакатите, издигнати от протестиращите.

Вчера в своя позиция от "Булгартабак - Холдинг “ АД обявиха, че уредници и реализатори на тази акция са медиите, свързани с предприемача Иво Прокопиев и кръга "Капитал “, както и неправителствени организации, получаващи финансиране от задгранични фондации.

Преди дни вътрешният министър Валентин Радев сподели, че е отправил питане до турските служби за възможна контрабанда от "Булгартабак " и чака отговор. Същото удостовери през вчерашния ден и основният прокурор Сотир Цацаров.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР