За това кои са най-верните жени според знака на зодиака,

...
За това кои са най-верните жени според знака на зодиака,
Коментари Харесай

Най-верните жени според зодията

За това кои са най-верните дами съгласно знака на зодиака, прочетете в тази публикация.Лоялността е доста рядко качество, изключително в днешния свят.

 

Разнообразието към този момент се цени повече от стабилността и отдадеността, тъй че намирането на верния сътрудник е задача с нараснала компликация.

 

Ето кои са най-верните дами съгласно зодията

 

 Дева

Най-верните дами са представителките на зодия Дева. Верността на Девата е разследване от нейните морални правила. Като земен знак, Девата изпитва физическо привличане към противоположния пол по-често, в сравнение с моралните закони биха разрешили, само че тя търпеливо сдържа импулсите и остава вярна на своя фаворит. Девата е извънредно чиста – и в връзките. Тя няма да допусне невярност нито от своя страна, нито във връзка с себе си. Човек може единствено да съжалява за този, който се осмели да изневери Девата: тя има необикновено възприятие за изменничество. Предателят ще бъде неотложно разпознат и обезвреден. И най-верните дами Девата, са също толкоз отмъстителна – тъй че внимавайте.

 

Рак

Втори в класацията на най-верните дами са представителките на зодия Рак.
Те са доста мощно привързани към семействотоси. И точно любовта им към родината, привързаността им към брачна половинка са в основата на тяхната честност. Това са дамите, които се женят един път вечно, не се развеждат и остават правилни цялостен живот. За тях е ужасно даже да си помислят, че всичко ще се разпадне, че бракът ще се пропука, тъй че те се защищават от изкушението да се трансформират. Но би трябвало да кажа, че като извънредно прочувствено изменчив знак, дамите Рак се влюбват постоянно, а от време на време скрито обичат някой в профил за дълго време. Те не си разрешават нищо ненужно, остават най-верните съпруги, само че нежността постоянно не е адресирана към брачна половинка. Е, това не е класацията на най-любящите, само че най-верните – и тук дамите Раци демонстрират класа.

Козирог

Жената Козирог е цитадела на надеждност и честност. Представителките на зодия Козирог са най-верните. Но тя е вярна не тъй като извънредно обича избраника си (въпреки че това се случва), а тъй като не желае да промени нищо, по този начин или другояче всичко й подхожда. Ако има мощна връзка, открит живот и прочувствена непоклатимост в една двойка, в никакъв случай не би й хрумнало да промени. Жената Козирог се отнася към връзките и брака като към сполучлив работен план и това, което работи, не би трябвало да се пипа. Между другото, една жена Козирог възприема измяната на себе си без непотребни страсти, само че си потегля един път вечно.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР