За това какво да се прави преди и след секс

...
За това какво да се прави преди и след секс
Коментари Харесай

Съвет за влюбени: Какво да правите в леглото след секс

За това какво да се прави преди и след секс се приказва толкоз доста, а на вас не ви остават сили за нищо друго и просто заспиватее.

Но времето след акта е значимо, изключително за дамите.

Вместо да влизате във Facebook, както вършат 1/3 от хората откакто свършат със дилемите в леглото, вие се заемете с тези три. Ще спечелите повече, обещаваме:

Още малко гушкане, вместо бягане в банята

Обикновено дамите се втурват в банята след секс по този начин, като че ли са били на полето, направили са тежък физически труд в нечиста среда и нямат самообладание да отмият всичко неприятно от себе си. Да, хигиената е хубаво нещо, само че не е нужно да е безусловно и напълно директно след секс. И половин час по-късно да се изкъпете, отново няма да се увеличи заплахата от инфекции. По-важно е да сте употребили презерватив.

Споделете какво ви е харесало

Сексът сред двама души се учи. И се стартира още веднъж всякога, когато сътрудникът е нов. Има интервал на нагласяне, на напасване на упованията и уменията, на разузнаване и на опознаване. За да не сте нещастни в леглото и във връзката си, най-добре е да говорите за всичко, което двамата дружно вършиме под завивките. Ако сексът ви е харесал, кажете си го. Ако не ви е харесал, предложете какво ново да опитате идващия път.

Вслушайте се в тялото си

Понякога сексът боли. Обикновено се случва, когато овлажняването не е задоволително, когато сексът е доста плевел или когато стомахът ви е издут. Обикновено болката отшумява съвсем незабавно. Ако се задържи обаче, в случай че я усещате всякога при навлизане или я има и при „ спокоен “ секс, тогава може да става дума за гинекологично заболяване като цистит, ендометриоза или инфектиране на яйчниците. Разбира се, запазете си час при гинеколог по-скоро, с цел да не се трансформира сексът в мираж за прекомерно дълго време.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР