За тия ли момчета става въпрос“? Този рефрен от песента

...
За тия ли момчета става въпрос“? Този рефрен от песента
Коментари Харесай

Войната на рапърите се разгаря! Криско удари Ъпсурт

„ За тия ли момчета става въпрос “? Този рефрен от песента на „ Ъпсурт “ – „ Колега “, бе измежду най-хитовите и представени през последните няколко години.

Е, колелото се върти. И в този момент на мода не са неприятните момчета от София, а Криско и неговите части. Момчето от Габрово, което израства с песните на Ицо Хазарта и компания, към този момент е на светлинни години пред тях, писа „ България Днес “.

Певецът удари в земята хип-хоп групата напоследък. Криско е издирван от всеки, до момента в който Ицо Хазарта и компания не могат да го стигнат, каквото и да вършат.

Дуетната половинка на Слави Трифонов всяка вечер има участия и се радва на забележителен хонорар. Според осведомени Криско получава 15 бона за едвам няколко часа. И колкото по-търсен става, той ще подвига мизата си.

Само допреди година габровецът взимаше по 10 000 лева, само че след славата, която закупи, той подвигна цената си с 50%.

От друга страна „ Ъппсурт “ към този момент не са толкоз търсени и изявите им са към този момент епизодични. Ицо Хазарта, Бат Венци и Буч към този момент залагат повече на частни парита. По Коледа и Нова година програмата им е цялостна. Те ще покажат гения си пред определена аудитория.

По информация триото прибира за своя изява по-малко от 5 бона, което е три пъти по-малко от това, което взима Криско.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР