За типичната политически коректна активистка, която не иска да вижда

...
За типичната политически коректна активистка, която не иска да вижда
Коментари Харесай

Новият Джеймс Бонд – цветнокожа трансджендър лесбийка мюсюлманка?

За типичната политически правилна активистка, която не желае да вижда бели мъже в кината. Или където и да е било другаде. Защото белите мъже са първи врагове на „ сошъл джъстис снежинките”, разяснява " Труд ".

Разговорът за бъдещето на Джеймс Бонд бе белязан от политически правилната доктрина на демократичните медии и консервативната реакция против тяхната “сошъл джъстис” акция да “отърват” сътрудник 007 от “вродената привилегия на бялата кожа и европейския произход”.

Преди седмици още веднъж се заприказва, че идващия Бонд може да бъде изигран от чернокожия артист Идрис Елба и това отприщи вълна от идеологически материали в медиите. Повечето мейнстрийм журналистически организации започнаха акция за “смяна на цвета " на Бонд, тъй като било време не бял артист да извърши ролята.

Идрис Елба, който е доста добър реализатор, получи утвърждение и поддръжка не поради талнта си, а поради цвета на кожата си. Това провокира консервативната реакция. Провокативната журналистка Кейти Хопкинс написа публикация за какво Елба не би трябвало да бъде Бонд, а други създатели показаха историческия английски генезис на литературния персонаж.

Това в допълнение ожесточи медии като “Гардиън”, които нападнаха всички несъгласни с концепцията за черен Бонд като расисти и крайнодесни ксенофоби. Либералната нервност въодушеви вълна от насмешки и подигравка. Някои хора с знания в региона на лудостта на демократичните политики на идентичността предложиха Бонд напряко да бъде изигран от цветнокожа трансджендър лесбийка мюсюлманка. Това към този момент ще е забавно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР