За тези зодии е много лесно да се влюбят. Те

...
За тези зодии е много лесно да се влюбят. Те
Коментари Харесай

Зодиите, които се влюбват най-бързо

За тези зодии е доста елементарно да се влюбят. Те са непоправими романтици, копеят за любовна приказка, по тази причина бързо се отдават на красивите усеща, които ги владеят, имат вяра на сладки думи и се впускат във връзката незабавно. Ето кои са те, съгласно " Times Of India ".

Риби

Те са ръководени от Нептун, планетата на фантазиите и илюзиите. Рибите копнеят за обич, мечтаят за своята приказка, романтици са и по тази причина бързо стартират да си фантазират, влюбват се бясно, впускат се на мига в новите връзки. Те са открити и демонстрират възприятията си. Много състрадателни са и това им оказва помощ бързо да усетят страстите на другите, да копнеят за споделеност. Така бързо се влюбват с цялото си сърце и незабавно стартират да вършат сантиментални жестове. Мечтаят за дълбока, мощна връзка. Искат сътрудникът да е романтик.

Везни

Тези зодии пък са ръководени от Венера, планетата на хубостта и любовта, тъй че те също са влюбчиви. Винаги копнеят за обич, за сантиментална връзка, желаят връзките да са здравословни и да се усещат обичани. Без връзка, не им е удобно. Затова, в случай че нямат сътрудник, бързо се впускат във връзка, единствено след няколко срещи са крепко хлътнали. Те са чаровни и дипломатични, не обичат свадите, държат на спокойствието, тъй че бързо притеглят сътрудници към себе си. Харесват им да споделят с някого, да имат компания, да се наслаждват на изкуство (музика, изложения, театър) с половинката.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР