За тези решения утрото винаги е по-мъдро от вечерта, заяви

...
За тези решения утрото винаги е по-мъдро от вечерта, заяви
Коментари Харесай

Петков към Нинова: Утрото винаги е по-мъдро от вечерта -

" За тези решения утрото постоянно е по-мъдро от вечерта ", съобщи министър председателят в оставка във връзка думите на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, че няма да договаря с " Продължаваме промяната ", в случай че Кирил Петков отново е техният претендент за министър-председател.

Петков съобщи, че по време на е станало ясно, че решението за изгонването на съветските дипломати е дълъг развой, почнал още през март. 

" Доста служби са били включени в тази задача. В момента не сме в естествена обстановка, войната предзвика нова обстановка в Европейски Съюз. Стана ясно, че действително съветското посолство продължава да имат над 40 чиновници, което е огромна численост спрямо европейските страни ", сподели той. 

Премиерът в оставка сподели още, че е имало опити за политически маневри по време на чуването, само че че се надява депутатите да са се срещнали с действителните обстоятелства. 

Съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов  от своя страна изясни, че съветската шпионска школа е сериозна и би трябвало да се отнасяме с почитание към тях, защото те употребяват всички вероятни средства и са правели точно това в България: 

" Става дума за две групи лица и за две учредения. Едната се състои от дипломати, другите са личен състав, който също е дипломатически личен състав, само че без статут на дипломати. Едното съображение е за неприсъща активност, а другото е с определяне на пропорция на съветското посланичество с нашето в Русия ", изясни в коридорите Иванов. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР