За тези паркоместа между съседите стават истински войни“. Това са

...
За тези паркоместа между съседите стават истински войни“. Това са
Коментари Харесай

Стрелба по автомобил в кв. „Люлин“

„ За тези паркоместа сред съседите стават същински войни “. Това са написали хора от кв. „ Люлин “ под поста в обществените мрежи на Ивайло Колегов, който заяви, че в квартала са стреляли по колата му.  

Случката се разиграва точно на Великден – в събота, покрай детски празненство център. Колегов паркира автомобила си в границите на няколко минути, а по-късно го открива с дупки от въздушно оръжие по една от вратите, тъкмо където е столчето на 4-годишното му дете.

Мъжът е бил дружно с щерка си и са желали тя да поиграе в детския център.

„ Имаше частно празненство, нямаше места пред детския ъгъл и паркирах пред блок 789. Отидохме до къта и попитахме по кое време ще свърши празненството, към 10 минути ни лиши. когато се върнахме при колата, заварих два изстрела с въздушен револвер или пушка “, изясни Ивайло Колегов. 

4-годишното дете се е тормозило. „ Дъщеря ми ме попита: Ако беше станало, до момента в който аз съм вътре? Казах ѝ да не се тормози, че нещо неприятно нямаше с да стане “, описа бащата.

Първоначално той не е пуснал сигнал в полицията, а е писал за случилото се в обществените мрежи. Благодари на хората, които са го подкрепили и са осъдили това действие.

„ Хора писаха, че тук даже са им сваляли номерата. Тези три места, които са разчертани, не са към блока, а са част от улицата. Разчертали са ги и са решили, че това са техни места “, разяснява потърпевшият водач.

Негови другари са го посъветвали въпреки всичко да подаде сигнал в полицията. Той го е направил в неделя, само че е отчаян от реакцията. „ Отношението не беше това, което чаках, само че това ще го спестя. Останах с усещане, че ме поучават да не се занимавам “, разяснява мъжът.

bTV се свърза със Столична дирекция на вътрешните работи и оттова оповестиха, че е формирана кореспонденция и се работи по случая

Преди по-малко от месец още веднъж в „ Люлин “ жена пострада след като 40-годишен мъж стреля с въздушен револвер. Пред униформените стрелецът тогава изясни, че се е целил в гарги.

А в прилежащ столичен квартал жена залепи с пяна вратата и на автомобила, и на жилището на собствен комшия още веднъж поради паркомясто.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР