За тези от вас, които вярват в призраци, може би

...
За тези от вас, които вярват в призраци, може би
Коментари Харесай

Защо нашите сънища биват посетени от починали роднини?

За тези от вас, които имат вяра в призраци, може би това ще бъде отговорът: специалистите считат, че схващат повода, заради която нашите умряли родственици се завръщат и ни посещават в нашите сънища.

Понякога се случва да забележим ясно в съня си към този момент умрял родственик. Често това провокира в нас боязън, даже може да се появи безпокойствие, изключително в случай че видението се намира в странното положение сред пробуждане и бездънен сън. Събуждате се в студена пот и скачате от леглото, като се чудите какво е станало. Такива сънища са много реалистични и се чувствате по този начин, като че ли сте прекарали дълго време в компанията на този човек, макар обстоятелството, че той към този момент не е там.

Това са сънища – визити, които са постоянно срещани, когато преживявате недоволство или скърбите по загубата на човек. Ето по тази причина хората, които имат вяра в духове и призраци, имат вяра и че техните родственици са към момента към тях.

Неврологът и психолог Патрик Макнамара споделя следното: “Родителите ми умряха преди повече от 10 години с разлика единствено от една година. Приблизително шест месеца след всяка гибел, имах най-малко един изразителен сън, включващ единия родител или и двамата. И в двата случая сънят не беше като естествен сън. Вместо това усетих хипер-реалността на протичащото се. Чувствах, че ме допираха, споделяха с мен, бяха ме посетили. Имах ясното усещане, че татко ми и майка ми споделят с мен от другия свят.

Според Макнамара сънищата- визити, като предписание, имат общи тематики, сюжети и последици:

Покойникът наподобява същият като в живота даже още по-весел и по-здрав.

Обикновено духовете оповестяват, че се оправят добре и са към момента с нас.

Такива послания се предават телепатично, а не устно.

Сънищата като предписание са доста проведени и структурирани и не са просто набор от облици.

След пробуждане човек ги помни дълго време. Той даже трансформира нещо в живота си под въздействието на съня.

След сходен сън може да пристигна някакво духовно просветление или мир.

Макнамара също е уверен, че: “Дори в актуалното общество, сънищата – визити имат доста влияние върху тези, които ги виждат. Много хора, които са изгубили близки, споделят, че такива типове сънища им разрешават бързо да се оправят с възприятието на тъга и непоправима загуба. Може би визитата на сън е доказателство за съществуването на духовния свят и живота след гибелта. ”

Вижте още: Коруги: Уникална японска техника за красиво лице

Има няколко съществени аргументи, заради които вашите умряли родственици могат да се явят на сън:

Те търсят вашата амнистия или желаят да решат проблем, с който не сте могли да се справите в живота. Те ви оферират свое решение, отбрана или желаят да ви предупредят за нещо. Те желаят да ви успокоят и да ви кажат, че са добре и че просто са се преместили от другата страна. Те имат обръщение за вас. Те желаят да ви покажат, че животът след гибелта съществува.

Ако видите в съня си мъртвец, не се опасявайте: той няма да ви изплаши или да ви вземе със себе си; той идва единствено да ви помогне.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР