За тези от вас, дами, чиито ръце, горна устна, корем,

...
За тези от вас, дами, чиито ръце, горна устна, корем,
Коментари Харесай

Този тип жени имат най-добрия секс и оргазми

За тези от вас, дами, чиито ръце, горна джука, стомах, бедра и други досадно окосмени елементи на тялото се нуждаят от непрекъсната поддръжка, има ярък лъч.
Да, на по-богатите на натурална растителност дами може да се постанова да бръснат, да скубят, да епилират тялото си по-често от техните по-светлокоси посестрими, само че се оказа, че този „ недостатък ” в действителност е незаместим резултат.
Изследванията разкриват, че окосмените дами имат по-добър секс и доближават до оргазъм по-лесно от останалите дами.
Във всяко тяло има два типа косми - велус и терминални.
Велус са фини, непигментирани и не реагират на хормони. Терминалните косми нормално са дълги, твърди, тъмни и се трансформират въз основа на съмненията в равнищата на хормоните.
Как това има връзка със секса?
Просто казано – за това е отговорен тестостеронът.
Тъй като дамите с по-обилно окосмение имат по-високи равнища на тестостерон, се счита, че клиторът и G-точката реагират на този хормон по-активно. Жените, способни на оргазъм по време на проникващ секс, имат по-дебела тъкан в региона сред вагината и уретрата.
Като се има поради, че на доста дами им е съвсем непостижимо да реализират оргазъм единствено от сексуален акт, цяла промишленост се е развила към основаването на гелове, фотоси и препоръки, целящи да трансформират това. Но, несъмнено, по-високите равнища на тестостерон не са единственият фактор, който дефинира какъв брой е евентуално дамите да се радват на парещ секс и лесни оргазми. Болезнени положения като вулводиния могат да създадат сексът самичък по себе си на практика неосъществим за някои девойки.
Но в случай че не страдате от такива, а имате обилие от натурално окосмение, забавлявайте с вашите „ неприятни ” косми, тъй като носят след себе си прекомерно секси и прекомерно великански оргазми!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР