За тези кратки четири месеца ние от БСП за България

...
За тези кратки четири месеца ние от БСП за България
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Защитихме лицето и същността на БСП

За тези къси четири месеца ние от " Българска социалистическа партия за България " успяхме да защитим лицето, същността на партията си и да можем да кажем почтено пред българските жители, че част от това, което поехме като задължения, го свършихме, съобщи през вчерашния ден водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова при закриването на 48-то Народно заседание.
" Извоювахме помощ за над милион и половина българи с помощта на самодейността и настояването на " Българска социалистическа партия за България ". 282 хиляди възпитаници ще са с безвъзмездни учебници, половин милион работещи небогати - с увеличена минимална работна заплата, учениците от 1 до 4 клас и техните фамилии ще получат 300 лева при започване на образователната година. Спасихме детските ясли от закриване, помогнахме на общини, лечебни заведения, читалища, библиотеки, като страната поема сумата над 200 лева за ток и по този метод ги спасихме, тъй като бяха оставени на свободния пазар ", заключи Нинова постигнатото от левицата.
Ние от " Българска социалистическа партия за България " доказахме, че можем да следваме своята линия на национално виновна партия с първа задача - благосъстоянието на българския народ и подобряването на качеството му на живот, акцентира Нинова.
 >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР