За тези, които са положили усилия в миналото, съдбата ще

...
За тези, които са положили усилия в миналото, съдбата ще
Коментари Харесай

За Някои Зодии Идната Седмица Ще Е Безкрайно Ползотворна, Но Алена Предупреждава Тези Три За Беди И Капани!

За тези, които са положили старания в предишното, ориста ще бъде в действителност благосклонна. За тези от вас обаче, които не се усещат задоволително оценени в работата, ще се развие другият сюжет – няма по какъв начин да получите самопризнание от другите, в случай че вие сами не се цените.

Близнаци
Препоръката към вас е да си почивате повече и да обърнете внимание на някои незавършени неща – както в работата, по този начин и вкъщи. Като цяло интервалът ще бъде спокоен за вас. Не е удачно да стартирате нещо ново или пък да предприемате дейности по някакво дълготрайно обмисляне. Ако дължите пари, ги върнете.

Рак
През дадения интервал астрологичните въздействия ще ви оказват помощ да се чувствате по-уверени в себе си. За да сте в синхрон с тях, би трябвало да си помогнете малко и сами. Начинът да го извършите е да живеете тук и в този момент, да не позволявате на предишните прекарвания да ви разстройват или още по-лошо – да ви дърпат обратно. Стъпете крепко на краката си и не се разстройвайте.

Лъв
Тази седмица може да се окаже много ползотворна за вас в професионално отношение, стига да не оставяте днешната работа за на следващия ден и да довършите започнатото. Възможно е материалното ви състояние да се усъвършенства и някои парични проблеми да намерят позволение.

Дева
Ще съумеете да се насладите на резултатите от положената в предишното работа и да стабилизирате постигнатото – освен що се отнася до служебните каузи, само че и до всяка област, към която е ориентирано вниманието ви. Моментът не е подобаващ да стартирате нови задания. Концентрирайте се върху към този момент започнатото и не забравяйте да си почивате.

Везни
Пред вас ще се открие опция да се отървете от неща, които към този момент не ви служат и то по един относително лек метод. Това биха могли да бъдат движимости, връзки с хора, задължения, дори и напразни очаквания. Проявете самообладание, няма да срещнете мощна опозиция, може да получите даже поддръжка.

Скорпион
Ще имате чудесна опция да анализирате връзките си с човек, на който държите, и да достигнете до някои заключения, които до момента са ви убягвали. За разлика от предходни интервали, в този момент ще бъдете по-обективни и крепко стъпили на земята. Вероятно ще съумеете да внесете повече изясненост в връзките си и да говорите умерено за проблеми, които ви занимават от много време.

Стрелец
След 10 февруари ще съумеете да обърнете повече внимание на себе си и на околните си хора – работата и упоритостите ви ще останат на назад във времето. Ако обаче сте работохолици или тъкмо в този момент имате доста задания, надали елементарно ще се откажете от уговорките си. И въпреки всичко имайте поради, че във ваш интерес е да забавите малко темпото, в случай че не желаете здравето ви да пострада или пък да развалите връзките си с обичания човек.

Козирог
Тази седмица ще е много ползотворна за вас. Освен в случай че не сте били прекомерно мързеливи или не сте отлагали прекомерно дълго осъществяването на някои задания. През идващите дни всичко в работата ви ще тече умерено и без кой знае какви компликации. Периодът ще премине под знака на стабилизацията. Не е нужно да бързате и да пришпорвате събитията.

Водолей
През дадения интервал ще имате по-голяма нужда от успокоение и уют. Ще търсите поддръжка от обичаните си хора и ще прекарвате повече време с тях. Като че ли най-приятните събития през идващите дни ще бъдат свързани с дома и фамилията – може да посетите родственици или пък да си организирате среща с другари.

Риби
Концентрирайте се върху незабавните и настоящите задания – както в работата, по този начин и в персоналните и фамилните финанси. Разсъждавайте прагматично, бъдете проведени и проявете оптимално усърдие в това, което вършиме – по този начин ще бъдете по-продуктивни. Не бягайте от някои задания и отговорности, единствено тъй като ви се костват скучни. Периодът е извънредно плодороден за работа с данни и информация.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР