За тези хора май това е естественият край. Алексей Петров

...
За тези хора май това е естественият край. Алексей Петров
Коментари Харесай

Йово Николов: Алексей Петров е емблема на Прехода. Никой не е толкова богат, че да си купи минало

" За тези хора май това е естественият край. Алексей Петров е емблема на Прехода. Той е един от хората, които се движеха по ръба на закона и в действителност упражняваше силов бизнес, в случай че се наблюдава неговата история от началото на Прехода до момента. Имаше и несполучливи опити за убийства преди години. Беше и консултант в ДАНС, беше обвиняем и по делото " Октопод "... Последното му съществуване беше по скоро на " бяла якичка ", тъй като влезе в спор с български политици, по отношение на " Зелената карта " за автомобилното обезпечаване ".

Това сподели пред БНР журналистът Йово Николов от " Капитал " по отношение на информацията, че някогашната барета и учител по национална сигурност Алексей Петров е убит в София.

След Прехода той влезе в силовите структури на някогашните барети и там се движеше по ръба на закона, посочи Николов и добави:

" Никой не е толкоз богат, че да си купи минало. Миналото неизбежно ги застига тези хора. Помните случая и с Красимир Каменов - Къро, който също е една от емблемите на Прехода, само че не с публичното въздействие, което имаше Алексей Петров. Той постоянно е употребявал медиите, когато има интерес, с цел да получи някаква социална значителност. Но имаше забавен метод на изявление - с недомлъвки, което беше за да внуши на обществото, че той е фактор в страната. С контактите, които е имал, може би ненапълно в действителност Петров е бил фактор в страната. "

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР