За тези две години наистина България стана лидер на Балканите,

...
За тези две години наистина България стана лидер на Балканите,
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: България стана лидер на Балканите

За тези две години в действителност България стана водач на Балканите, съобщи пред публицисти в Златоград ръководителят на Народно събрание Цвета Караянчева.

На фона на лидиращата позиция на България на Балканите и сполучливото ни европредседателство през 2018 година, съгласно Цвета Караянчева звучат неубедително опитите за оклеветяване и омаскаряване по време на предизборната акция. Загледани в личните си разправии, в тези избори може би ще изпуснем опцията да заявим по-категорично позицията си, счита ръководителят на Народното събрание.

Според нея българските евродепутати би трябвало да бъдат дружно в Екологичен потенциал, да пазят националните ползи.

Цвета Караянчева изрази вяра, че в оставащите седмици от предизборната акция ще се смекчи тонът и ще се приказва в конкретика, без да се употребяват неистини, закани и всевъзможни начини на оклеветяване и омаскаряване. Черният пиар не носи дивиденти и това е потвърдено в годините, добави Караянчева.

По нейна оценка акцията до момента не върви в посока на политики и на плюсове, които България може да получи от европейското семейство и евроинтеграцията. Вървят неистини, личностни нападки, а когато стартираме да приказваме небивалици, сами хвърляме тиня върху себе си, счита парламентарният ръководител. Според нея даже опозицията би трябвало да акцентира нашето сполучливо европредседателство, за което "всички ни поздравяват ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР