За тези 30 г. преход най-после ги стигнахме американците. Изпростяхме колкото

...
За тези 30 г. преход най-после ги стигнахме американците.
Изпростяхме колкото
Коментари Харесай

Богомил Бонев: За тези 30 г. преход най-после ги стигнахме американците

За тези 30 година преход най-сетне ги стигнахме американците.
Изпростяхме колкото тях. Преди 30 година се прочу Дейвид Кореш и неговата фракция „ Клонка Давидова “. Все едно в този момент слушаш гащниците от „ великолепие “. И същите на ум почитатели на американския ненормалник се пръкнаха на българска почва. Така написа в своя нов пост Богомил Бонев, някогашен вътрешен министър. В новата му обява основни герои са партията-иненада на изборите „ Величие “ и нейният водач полковник Николай Марков.

SafeNews разгласява поста на Бонев без редакторска интервенция:

За тези 30 година преход най-сетне ги стигнахме американците.
Изпростяхме колкото тях.
Преди 30 година се прочу Дейвид Кореш и неговата фракция „ Клонка Давидова “. Все едно в този момент слушаш гащниците от „ великолепие “. И същите на ум почитатели на американския ненормалник се пръкнаха на българска почва.
Но то няма нищо инцидентно. Изпростяването беше планувано и поредно извършено.
А самата фракция „ Клонка Давидова “ е отново с българска диря.
Не всички знаят, че придвижването, от което поражда “Клонка Давидова ”, е учредено от българина Виктор Хутев, който на 22-годишна възраст емигрира в Съединени американски щати. През 1919 година той става член на Църквата на адвентистите от седмия ден, чиито почитатели имат вяра във Второто пришествие на Христос. През 1935 година Хутев и неговите почитатели се откриват наоколо до град Уейко, Тексас. Роденият в България нравствен лидер притегля от ден на ден почитатели, които по-късно ще се нарекат “давидийци ” – съгласно тяхната религия, че един ден Давидовото царство ще бъде възобновено. Нещо като великолепие, а. И пророкът става величество.

За да не се повтори нещастието край Уейко от 1993 година с американската фракция на Дейвид Кореш на българска територия в по този начин наречения „ исторически град “, доста апелирам българските публицисти, когато беседват с недоразумението от „ великолепие “, да го назовават с действителното му звание – под… подполковник от запаса.

Защото мошеникът, уволнен дисциплинарно от НСО, където е отварял порти и държал пешкири, се е самопроизвел в полковник. Така ще му бръкнете в здравето. Защото към този момент е подготвен от полковник да стане военачалник и дори да му викаме „ ваше величество “.
Лично го дава обещание на гламавите си гласоподаватели.

Лидия Йорданова за SafeNews: България към този момент е друга 10.06.24 16:11 Богомил Бонев: За тези 30 година преход най-сетне ги стигнахме американците 10.06.24 16:06 Истанбулската полиция разкри скица за финансиране на „ Ислямска страна “  10.06.24 16:03 ГДБОП с огромна акция за трафик на опиати – разрушена е незаконна група, петима са задържани! (СНИМКИ/ВИДЕО) 10.06.24 15:43 Футболна вест!: Тухел се отхвърля да поеме Манчестър Юнайтед, ето кои митове са кандидатите за поста! (ВИДЕО) 10.06.24 15:21

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

Новосформираната партия „ Величие “ бе оповестена за огромната изненада на Избори’24.

Лидер на партията е някогашният полковник от НСО Николай Марков, а основател на „ Величие “ е Ивелин Михайлов. Името му нашумя около основаването на „ Исторически парк “ край село Неофит Рилски в община Ветрино.

Николай Марков счита, че нямат съперници във вътрешен проект, тъй като партията им има неповторима стратегия и никой различен политически индивид през последните 35 години не е подхождал към ръководството на страната по метода, по който те биха подходили.

Още вести четете в: Избори 2024, Коментари За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР