За тавана на цените на газа, който в момента Европа

...
За тавана на цените на газа, който в момента Европа
Коментари Харесай

Радев обеща: Българите няма да стоят на тъмно

За тавана на цените на газа, който сега Европа желае да вкара мога да кажа следното - сега се пробва да предотврати общественото напрежение през тази зима и да се подсигурява политическо успокоение за сметка на жертването на пазарните механизми посредством въвеждането на ограничения, които са ни познати от едно по-далечно минало и с големи обезщетения, които за тази зима са добре пристигнали за европейските жители, само че са с непредвидими последствия, които ще останат да тегнат над идващите държавни управления и генерации.

Това съобщи президентът Румен Радев на публична гала по откриването на академичната образователна година във Висшето учебно заведение по телекомуникации и пощи.

" Служебното държавно управление не би трябвало да лимитира производството, което е вдишване на пътя към стагнацията. То би трябвало да дава най-хубавите условия за българите и да търси най-хубавите цени “, сподели той.

„ Тази вечер бензинът към този момент е под 3 лева Това е началото на един развой от ограничения, който изисква време, тъй че това да бъде непрекъсната наклонност. В България към момента има политици, които са подготвени да жертват стопанската система в името на идеологията “, за жал означи Радев.

По думите му обаче нито българското общество, нито българският бизнес могат да търпят сходно нещо.

Президентът разяснява и дали ще има режим на тока у нас - нещо, за което се заприказва по-рано през днешния ден: " България е производител на електрическа сила и експортьор на такава и българите няма да стоят на мрачно. Докато е служебното държавно управление, няма да има ограничаване на потреблението на ток ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР