За тържествата на 27 юли в севернокорейската столица пристигна и

...
За тържествата на 27 юли в севернокорейската столица пристигна и
Коментари Харесай

Шойгу укрепва военните връзки на Русия със Северна Корея и дава пари за оръжие

За тържествата на 27 юли в севернокорейската столица дойде и делегация от Китай, оповестяват международните медии. Двете публични визити са първите, откакто Пхенян затвори границите си по време на пандемията.

„ Визитата ще спомогне за укрепването на руско-севернокорейските военни връзки и ще се трансформира във значим стадий в развиването на съдействието сред двете страни “, се споделя в формалния телеграм канал на съветското министерство на защитата.

Според специалисти обаче, съветският министър на защитата и водената от него делегация са в Пхенян по-скоро по отношение на оживените оръжейни доставки на Севрена Корея за Русия, които не престават да попълнят хазната на Ким Чен Ун, написа Bloomberg.

Позовавайки се на данни от американското държавно управление, организацията показва, че Москва се интересува най-много от 152-мм артилерийски снаряди, които са съвместими с оръжия от руската ера, употребявани интензивно на украинския фронт.

Според изследователската група на Jamestown Foundation, съветската войска всеки ден изразходва хиляди такива снаряди, а КНДР разполага...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР