За такава обидна квалификация в една европейска държава се взима

...
За такава обидна квалификация в една европейска държава се взима
Коментари Харесай

Митов: За такава обидна квалификация в европейска страна се взима главата на министър веднага

„ За такава обидна подготовка в една европейска страна се взима главата на министър незабавно, мигновено и на място, хвърчат оставки. Можем да вършим заключения за последващи стъпки, когато забележим реакцията на държавното управление в Скопие ", сподели депутатът от ГЕРБ-СДС Даниел Митов пред публицисти.

Коментарът му е по повод думите на вицепремиера и министър на превоза на Северна Македония Александър Николоски, който в телевизионно изявление назова българите „ мизерници “ и съобщи, че българите и македонците нямат обща история, нито общи корени.

Според ГЕРБ има ескалация в риториката на Скопие и РСМ приказва по „ неприличен метод “.

 Течове, рушащи се стени, дървеници, хлебарки: Студенти от Техническия университет ремонтират сами общежитията си Тази сутрин 2 мин. Течове, рушащи се стени, дървеници, хлебарки: Студенти от Техническия университет ремонтират сами общежитията си  Кока-Кола ХБК и сътрудници почистиха над 1500 декара нечисти площи в 17-ото издание на „ Моят зелен град “ Съдържание от партньори 4 мин. Кока-Кола ХБК и сътрудници почистиха над 1500 декара нечисти площи в 17-ото издание на „ Моят зелен град “  Мая Манолова прикани водачите и в ляво, и в дясно да не вземат участие в листите на изборите Тази сутрин 3 мин. Мая Манолова прикани водачите и в ляво, и в дясно да не вземат участие в листите на изборите  Вера Иванова от „ Системата ни убива ” умря от рак Тази сутрин 2 мин. Вера Иванова от „ Системата ни убива ” умря от рак  Вандалът, счупил стъклото на тролей номер 7, се оказа самият водач Тази сутрин 2 мин. Вандалът, счупил стъклото на тролей номер 7, се оказа самият водач  „ Колко ужасно би било това “: Защо мъртвият Тръмп може да се окаже даже по-опасен от живия? Светът 7 мин. „ Колко ужасно би било това “: Защо мъртвият Тръмп може да се окаже даже по-опасен от живия?  Хладно и през днешния ден: Сняг се чака по високите върхове на планините България 2 мин. Хладно и през днешния ден: Сняг се чака по високите върхове на планините  Течове, рушащи се стени, дървеници, хлебарки: Студенти от Техническия университет ремонтират сами общежитията си Тази сутрин 2 мин. Течове, рушащи се стени, дървеници, хлебарки: Студенти от Техническия университет ремонтират сами общежитията си  Кока-Кола ХБК и сътрудници почистиха над 1500 декара нечисти площи в 17-ото издание на „ Моят зелен град “ Съдържание от партньори 4 мин. Кока-Кола ХБК и сътрудници почистиха над 1500 декара нечисти площи в 17-ото издание на „ Моят зелен град “  Мая Манолова прикани водачите и в ляво, и в дясно да не вземат участие в листите на изборите Тази сутрин 3 мин. Мая Манолова прикани водачите и в ляво, и в дясно да не вземат участие в листите на изборите  Вера Иванова от „ Системата ни убива ” умря от рак Тази сутрин 2 мин. Вера Иванова от „ Системата ни убива ” умря от рак  Вандалът, счупил стъклото на тролей номер 7, се оказа самият водач Тази сутрин 2 мин. Вандалът, счупил стъклото на тролей номер 7, се оказа самият водач  „ Колко ужасно би било това “: Защо мъртвият Тръмп може да се окаже даже по-опасен от живия? Светът 7 мин. „ Колко ужасно би било това “: Защо мъртвият Тръмп може да се окаже даже по-опасен от живия?  Хладно и през днешния ден: Сняг се чака по високите върхове на планините България 2 мин. Хладно и през днешния ден: Сняг се чака по високите върхове на планините

 

„ Министър на държавно управление в европейска страна няма право да употребява такива думи освен във връзка с комшия, а на която и да е друга европейска страна или европейски народ “, съобщи Митов.

Манипулацията на обстоятелствата и истеричните реакции на държавното управление на РСМ не будят оптимизъм, се показва в позиция от „ Дондуков 2 “

„ Очевидно това е следващата провокация от страна на управляващите в република Северна Македония, целяща разрушаването на добросъседските връзки и постигнатото досега. Разбира се, българските управляващи би трябвало да дават отговор оптимално твърдо и без страсти и свръхреакция “, добави Даниел Митов.

По думите му за България е доста важно каква ще е реакцията на премиера на РСМ и държавното управление. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР