За своя 60-и юбилеен пълнометражен анимационен филм Дисни отвежда зрителите

...
За своя 60-и юбилеен пълнометражен анимационен филм Дисни отвежда зрителите
Коментари Харесай

Дисни обяви българския вариант на песен от свой филм за сензационен и най-добър

 За своя 60-и юбилеен пълнометражен анимационен филм " Дисни " води феновете до едно цветно и изпълнено с доста въодушевление и музика приказно място, наречено Енканто.

Там среща феновете с магическото семейство Мадригал, чиито членове са надарени със специфични способности - всички, с изключение на 15-годишната Мирабел, която ще открие, че да си елементарен е най-необикновеното нещо, описват от Форум филм.

Премиерата на " Енканто " е на 26 ноември. Веси Бонева, Прея, Надежда Панайотова и Филип Аврамов дават гласовете си на част от шеметните и колоритни герои в българската версия на анимацията.

Веси Бонева е деец в озвучаването на емблематични героини от света на " Дисни ". Позната е като Ана и Бел от международните шлагери " Замръзналото кралство " и игралния " Красавицата и Звяра ".

Сега дава гласа си на младата Мирабел. Макар и лишена от специфична заложба, Мирабел не стопира да се бори за това, в което има вяра, и копнее за освен това в живота. И когато магията, обхванала Енканто, е застрашена да изчезне, най-обикновеният член на най-необикновената фамилия Мадригал се оказва последната вяра за избавление.

За своето осъществяване на написаната от Лин Мануел Миранда ария All Of You, Веси Бонева получи специфични поздравления от екипа на " Дисни ". От там оповестиха, че българският вид е " ефектен " и е най-хубавият от всички 33 интернационалните версии, оповестява Дарик.

Режисьори на " Енканто " са Байрън Хауърд ( " Зоотрополис ", " Рапунцел и разбойникът " ) и Джаред Буш ( " Зоотрополис " ), който е и сценарист, дружно със сърежисьорката на кино лентата Чарис Кастро Смит (The Death of Eva Sofia Valdez). Оригиналната музика е на Лин-Мануел Миранда - създател на бродуейския шлагер " Хамилтън ", както и на песните от анимацията " Смелата Ваяна ".

В озвучаването на българската версия на кино лентата се включват още Анелия Шишкова, Георги Стоянов, Максим Шишков, Кръстина Кокорска, Димитрина Германова, Никола Попов, Ивайла Бояджиева, Момчил Степанов и др.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР