За своите клиенти Ferrari формулира определен „етичен кодекс”, който налага

...
За своите клиенти Ferrari формулира определен „етичен кодекс”, който налага
Коментари Харесай

Ferrari забрани на Джъстин Бийбър да купува спортните коли на марката

За своите клиенти Ferrari формулира избран „ етичен кодекс”, който постанова редица условия към притежателите на спортни коли от Маранело, в това число отношението към колите и изявленията в обществените мрежи. Нарушителите, без значение от техния статут и положение, се " отлъчват " от марката и им се не разрешава да купуват коли черно конче на емблемата.

Новобранец в черния лист на Ferrari е канадският артист Джъстин Бийбър, прочут с любовта си към екстравагантния тунинг. През 2016 година музикантът стана притежател на Ferrari 458 Italia, което той повери на калифорнийското тунинг студио West Coast Customs с цел да инсталира бодикит, наименуван Liberty Walk. Освен това на купето се появиха 20-цолови джанти Forgiato Dieci-ECL, а купето беше покрито с фолио Forgiato Blue, а в кабината беше конфигурирана скъпа аудио система.

Година по-късно Бийбър продаде спортната си кола на търга Barrett-Jackson за $434 500, само че в този момент Джъстин няма да може публично да си купи ново Ferrari. Причината за слагането на артиста в черния лист на италианската марка е освен прекомерно радикалния тунинг на колата, само че и обстановката от същата 2016 година, когато Бийбър паркира колата в към хотел Montage в Бевърли Хилс не можа да си я откри три седмици.

Инцидентът беше необятно отразен в пресата и мощно недолюбван от Ferrari. Наред с Джъстин, нежеланите клиенти на марката, апропо, са рапърите 50 Cent и Tyga, артистът Николъс Кейдж, боксьорът Флойд Мейуедър-младши и стилният модел Ким Кардашиян, които в разнообразни моменти също ядосаха Ferrari с непристойното си отношение към колите на марката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР