За свое най-голямо постижение прочулата се като Мис Тигрова –

...
За свое най-голямо постижение прочулата се като Мис Тигрова –
Коментари Харесай

Мис Тигрова в депресия! Силиконовите й бомби я свалят от пилона за няколко месеца

За свое най-голямо достижение прочулата се като Мис Тигрова – Мая Салмова счита едрия си силиконов бюст, защото природата я е лишила от обилни форми, разбра HotArena.

С тях Тигрова съумя да си угоди едвам тази година. През май тя постави по 3920 кубика силкикон във всяка гърда. Имплантите са сложени подмускулно, защото стриптизьорката желае да се защищити допустимо най-сигурно от възможното провисване на гърдите си след години.

Непосредствено преди и след интервенцията до нея е майка й. А на самата Мая не й е разрешено да приема течности и храна близо два дни.

„ Трудно се ляга и става с този силикон. Ако знаех, че това ме чака, в никакъв случай нямаше да си сложа силикон “, споделя Мая след интервенцията. Тя й носи освен болежка, само че и лека форма на меланхолия. Момичето към този момент не се радва толкоз на страницата си във фейсбук и става все по-раздразнителна от нормалното. За това оказва помощ и една от по-строгите забрани на лекаря, които Тигрова получава – няколко месеца надалеч от пилона, до момента в който не се възвърне изцяло.

Днес обаче Мая е в остарялото си русло, а точно да забавлява почитателите си във фейсбук с извънредно безапелационните си възгледи за живота, написа „ 24 часа “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР