"За свободата се воювавсеки ден, всеки час и всеки момент!

...
"За свободата се воювавсеки ден, всеки час и всеки момент!
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Не мога да повярвам, че слагат вила на врата на народа и той не се надига

"За свободата се воювавсеки ден, всеки час и всеки миг! Малкият и междинният бизнес, за които сме се борили и които сега изнемогват, да излязат и да стачкуват за правата си. Да излезат и да нарушат възбраните, тъй като свободата се извоюва със мощ, тя не се дава безплатно ", съобщи Волен Сидеров по малкия екран на "Атака "
"Радой Ралин имаше едно гениално четиристишие: “Свободата е като хляба! Всеки ден се замесва, изпича, изяжда!”На другия ден обаче отново би трябвало да направиш същото. Не мога да допускам, че българският народ приема всичко и не се надига, с цел да се възпротиви, тъй като явно го лъжат, явно го мамят, явно му поставят вила на врата ", напомни той.
"Това е видно, само че все пак никой не се възпротивява. Напротив, народът си приема жеглото, вилата на врата, и споделя: “Да по този начин би трябвало!”Чак когато огладнее осъзнава, че е излъган, измамен и ограбен. Тогава взема решение да стачкува, само че отново няма да излезе, тъй като ще си каже: “Сидеров, айде ти, ти си доста самоуверен, излез ти вместо нас. ”Не, Сидеров няма да излезе, а ще седи и ще гледа, ще чака да излезете, да се преборите за своята независимост. Защото за нея се води война всеки ден, всеки час и всеки миг. Тя е въдухът, който дишаш! ", съобщи още Сидеров.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР