За сведение на играещите PUBG и Fortnite.Вчера Electronic Arts и

...
За сведение на играещите PUBG и Fortnite.Вчера Electronic Arts и
Коментари Харесай

Battle Royale режима за Battlefield V излиза през март

За сведение на играещите PUBG и Fortnite.
Вчера Electronic Arts и DICE разгласиха пътната карта за Battlefield V и Tides of War. Както знаете със идната игра от сериите, ЕА подхваща сериозна смяна в тактиката си за заглавието. Вместо издаването на платени DLC пакети, компанията дава един непрекъснат свят и „жива“ услуга – Tides of War, чрез която този свят ще бъде обогатяван и допълван с разнообразни специфични събития, транспортни средства, карти, оръжия и други Отново, детайлности за спомагателната монетизация не е напълно ясна – по какъв начин ЕА и DICE ще компенсират приходите от общоприетите DLC-та. Очаква се това да са само козметични добавки, а да не въздействат на напредъка ви.

Що се отнася до оповестената пътна карта, DICE припомня, че играта ще започва с осем разнообразни карти с разнороден климат и география, с осем разнообразни режима, голям боеприпас от оръжия и транспортни средства, разнообразни способи за тяхната персонализация и специализация, джаджи и други Следдебютните проекти на студиото са публикуването на три „глави“: Overture, която ще излезе в края на тази година, Lightning Strikes (януари-март), Trial by Fire – през март.

Първата глава ще ви донесе нова карта (Panzerstorm), както и последната част на сингъл акцията War Stories, The Last Tiger. Overture ще вкара също по този начин седмичните събития, подготвителния режим Practice Range и опцията за по-подробна персонализация на транспортните средства.

Глава 2 показва кооперативния режим Combined Arms, седмични събития и модифицирана версия на Rush. Що се отнася до последната посочена глава, Trial by Fire, тя ще показа Firestorm, Battle Royale метода на DICE. И не на последно място – нова карта – Гърция, в който ще водите жестоки земно-въздушни борби в конкуренция с времето и определяне на надзор над брега.

Battlefield V излиза на 20.11 за PS4, Xbox One и PC.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР