За студените грипни месеци, този домашен лек с борови иглички

...
За студените грипни месеци, този домашен лек с борови иглички
Коментари Харесай

Домашен еликсир с борови иглички при кашлица и дихателните проблеми

За студените грипни месеци, този домакински лек с борови иглички е ужасно средство против дихателни проблеми и е необикновен имуностимулатор. 

Той може да бъде употребен както при профилактика, по този начин и да подкрепи лекуването на бронхит, пневмония, кашлица, възпалено гърло и на други проблеми с дихателните пътища и бронхиални алергии.

Сокът от борови иглички, който се получава при тази рецепта, е необикновен стимулант и пази тялото и здравето от редица проблеми. 

Какво ви би трябвало?
 Сладко от борови връхчета - целителен елексир Сладко от борови връхчета - целителен елексир
В пика на ковид и белодробните болести е хубаво с изключение на всички антибиотици, да разполагате и със мощни естествени средства против...

Млади и здрави борови иглички, пъпките им и по-малки клончета

Водка

Домашен мед

Няколко лимона

Приготвяне: 
 С този балсам кожата и косата ви ще засияят! С този балсам кожата и косата ви ще засияят!
Еликсира, който ще ви предложим през днешния ден, може да се каже, че е вълшебен. Както са външния ви тип, косата и кожата ви, само че и спомага и дъл...

Изплакнете ги хубаво и ги оставете да изсъхнат, а по-късно ги нарежете или начупете на оптимално най-малки части. Един буркан (2 или 3 литров) напълнете с борови иглички, а сред тях наредете резенчета лимон с кората, сипете алкохола до 3/4 от размера на буркана и допълнете с домакински мед. Разклатете хубаво буркана, с цел да се смесят всички съставки. 

Трябва да престои сместа по този начин в продължение на 40 дни, с цел да могат всички лечебни съставки да се отделят, като понякога разклащате буркана, а след това ще прецедите получения балсам в бутилки или буркани от мрачно стъкло.

Можете да го консумирате, както при зародили проблеми, по този начин и превантивно, с цел да се предпазвате. Една супена лъжица три пъти на гладен корем през целия ден или повече, в случай че е належащо.

Ако ги взимате с цел да стимулирате имунитета си, можете да го вършиме с по една супена лъжица преди лягане. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР