За страшен ужас съобщава майка от Пловдив. Инцидентът се е

...
За страшен ужас съобщава майка от Пловдив. Инцидентът се е
Коментари Харесай

Ужас в Пловдив: Жена напада майки, краде им бебетата

За заплашителен смут оповестява майка от Пловдив. Инцидентът се е разиграл в центъра на града, само че все още, до колкото е известно, институции не са се намесили.

По думите на майката, психологично болна жена се разхожда пред ресторант на верига за бързо хранене до ВСИ и показва рисково за близките държание. Майката сподели още, че дамата крещи обиди по адрес на майките с колички, пробва се да ги блъска и да им краде бебетата.

Ето какво описа в мрежата пловдивската майка.

Пиша този пост с цел да се пазят майките с дребни дечица, с бебета, с колички!!! Правихме си нормалната следобеда разходка с бебето ми, което е съвсем на 5 месеца.

Всеки ден прекосявам на този светофар по няколко пъти, това е светофара на макдоналдс до ВСИ.

Тази жена от фотосите крещеше по улицата на преминаващите коли "ти си отпадък, ти си простак, ти си тъпанар ", по-късно се приближи към светофара и потегли към мен и стартира да ми крещи "ти си циганка, в този момент ще ти взема детето, ей курво, дай ми детето " и стартира да ми дърпа количката, да дърпа мен.

Толкова доста се изплаших, отскубнах се от нея и пресякох улицата. Естествено се обадих на 112 да подам сигнал и чаках там 1 час, естествено полиция не пристигна! Майки, внимавайте, в случай че я видите заобикаляйте я!!!



"Жената е с психологични отклонения, в множеството случаи крещи или приказва сама на себе си и седи зад спирката, по принцип не е нападателна, най-малко по моите наблюдения, а аз също минавам много постоянно от там с количката ", написа потребителка.

"Айде айде дамата е отговорна че тая лудата е по улиците и страната не си гледа работата, ами в случай че беше дръпнала детето или нещо му бе направила отново ли щяхте да я защитавате. Много ясно, че че ще се уплаши и ще звънне на полицията. Говорим за ДЕТЕ!!! ", написа друга.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР