За странен ритуал преди всяко предаване „ На кафе” призна

...
За странен ритуал преди всяко предаване „ На кафе” призна
Коментари Харесай

Гала със странно суеверие всеки ден

За чудноват обред преди всяко предаване „ На кафе” призна Гала. Тя чака до последния миг зад кулисите и когато чуе музикалния сигнал, с който потегля шоуто, безусловно тича към студиото. Задължително се прекръства и пожелава триумф на останалите ководещи, като вперва взор в Илиян.

„ Не желая да го нарека суеверия”, застрахова се най-дълго издържалата в ефир водеща в България. Тя и различен път е признавала, че е ужасно суеверна. Hotnews.bg напомня, че през 2017 година водещата и половинката й Стефан, който тогава бе с нея като коментатор в студиото, се появиха с облекла, облечени наопаки. Причината бе, че е петък, 13-и и двамата вярвали, че по този начин ще извърнат неприятния шанс, който носи тази дата.

Иначе Гала в никакъв случай не закъснява за началото на предаването, за разлика от съперника си Александър Кадиев, който постоянно се появява в 12 без пет за старта на „ Преди обед”. Тя е една от първите, пристигнали в студиото, само че преднамерено бяга в последните секунди преди началото на „ На кафе”, с цел да й върви в идващите два часа и половина. Водещата признава, че е малко неуверена и очевидно суеверните навици са част от методите да си вдъхне сигурност.

фотография:инстаграм церемония на кафе
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР