За старши треньор на Арда Александър Тунчев двубоят с Локомотив

...
За старши треньор на Арда Александър Тунчев двубоят с Локомотив
Коментари Харесай

Тунчев: Ще запозная Арда с обстановката в Локо

За старши треньор на Арда Александър Тунчев дуелът с Локомотив Пловдив в понеделник ще е по-специален. Преди да поеме кърджалийци, младият ментор бе отпред точно на черно-белите, с които завоюва сребърните медали през 2021-ва. Ето какво показа той за противника, който след него бе стихотворец от Александър Томаш.

" Това, което прави усещане в Локомотив при Томаш, е дисциплината. Това се вижда при всички тимове, които е водил. Почеркът му е схемата 4-4-2. Напред разчита на характерен централен нападател като Боруков и до него Митко Илиев - класен футболист за България. Ще бъде много сложен мач, а и с новите попълнения, които картотекираха, Локомотив е доста сериозен противник ", показа Тунчев пред Диема спорт. Той си потегли от " Лаута " преди към 4 месеца и в този момент следва да срещне много изменен черно-бял отбор.

" Имат нов треньор, нови правила, нови хрумвания, които Томаш постанова. Ще се постарая да срещна Арда със самата конюнктура, тъй като тя ще е основна за развоя на мача ", разяснява младият експерт. За първи път от влизането си в елита през 2019-а кърджалийци записаха три следващи триумфа.

" Победите дават убеденост и самочувствие. Надявам се момчетата да го осъзнават и да играят без напрежение. Те могат много. Просто на моменти малко по-припряно работят. С успехите се натрупа и успокоение за работа и самите футболисти усещат по-голяма убеденост в себе си. Докато продължаваме да побеждаваме, можем да мечтаем. Ще се стараем всеки един мач да подобряваме нещата, най-много в отбрана. Искам да играем добър и печеливш футбол ", приключи Тунчев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР