За сряда става въпрос, а не за събота. Ние нямаме

...
За сряда става въпрос, а не за събота. Ние нямаме
Коментари Харесай

Лена Бориславова с голям гаф: Объркала се, че на протеста на полицаите ще има криминални елементи

" За сряда става въпрос, а не за събота. Ние нямаме никакви опасения, че митинга, който са възнамерявали сътрудниците от синдиката на Министерство на вътрешните работи, ще има дейности, които могат да застрашат по някакъв метод публичния ред. Това е изключено, просто е станала неточност. Нека да поправяме, неточности и лапсуси стават, знаете доста добре ".

Това разгласи министърът на вътрешните работи Бойко Рашков в Министерски съвет след среща с премиера и управлението на един от многото полицейски синдикати.

По-рано през днешния ден Лена Бориславова хвърли бомбата, че: " На оперативно съвещание бяхме осведомени от вътрешния министър Бойко Рашков, че организация тече в цялата страна измежду престъпно проявени лица, които против възнаграждение биват подтиквани към митинг. Част от тях са и купувачи на гласове, известни на органите на Министерство на вътрешните работи ".

По думите ѝ и изказвания на Рашков, най-малко едно лице от 19-те от листата от Google, също взело участие в организацията. Изказването ѝ разсъни неразбиране, защото протестиращите служители на реда са последните, които биха позволили платени провокатори да опропастят и окървавят митинга им.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР