"За Сретан Йосич - ходих до Белград, но не ме

...
"За Сретан Йосич - ходих до Белград, но не ме
Коментари Харесай

Божков: Ходих до Белград, не ме пуснаха в затвора да говоря със Сретан Йосич

"За Сретан Йосич - вървях до Белград, само че не ме пуснаха в пандиза, с цел да се договорим. Благодаря ".

Това съобщи укриващият се в Дубай предприемач Васил Божков в отговор на въпрос от Илиана Беновска дали е правилно, че е "влязъл в контакт със Сретан Йосич, който сега изтърпява наказване и който през 2003 година се е опитал да убие Бойко Борисов като основен секретар на Министерство на вътрешните работи и по този метод Щатите се пробват да го парират ".

Божков даде конференция дружно с ръководителя на партията си "Българско лято " Борил Соколов по отношение на наложените наказания от американското министерство на финансите и Държавния департамент по закона "Магнитски ".

В изказването на Държавния департамент се показва, че предприемачът е подкупвал сегашен политически водач и някогашния началник на Държавната комисия по хазарта. Божков разяснява, че политически водачи не е подкупвал, а е бил рекетиран. "Рекетът не е рушвет. Вместо да прегледат сигнала ми, Съединени американски щати ми постановиха наказания ", безапелационен е Божков.

За следващ път той акцентира, че е бил рекетиран от Бойко Борисов, Владислав Горанов и "други от тяхното обграждане ". "10 000 лв. дневно съм давал на шефа на Комисията по
хазарта. Нямах достъп до тях, тъй като беше спиран от Владислав Горанов ", сподели още той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР