За срещи между акули и хора сме гледали толкова много

...
За срещи между акули и хора сме гледали толкова много
Коментари Харесай

Мъжът, който се бори с акула, за да спаси жена си

За срещи сред акули и хора сме гледали толкоз доста филми и сме чували също толкоз същински истории, с цел да се надяваме това прекарване в никакъв случай да не ни се случва.
 Нина Добрев, тигровите акули, гмуркането с тях и за какво е значимо да ги защитим
Нина Добрев не се опасява от акулите

Актрисата приканва те да бъдат предпазени

Късметът обаче изиграва неприятна смешка на двама запалянковци, които се гмуркат с шнорхели в Мауи, Хавай.

Миналата седмица полицията в Мауи получава позвъняване от мъж, който е видял акула да плува във водата, до момента в който се е гмуркал с шнорхел. Според описа мъжът, чиято идентичност не е известна, дружно със брачната половинка си даже са се борили с акулата, преди да се опитат да се върнат на безвредно място. Мъжът фактически съумява да доближи назад до брега, само че не и жена му.
 Снимка 599110

По-късно са били открити част от бански костюм и комплект за гмуркане с шнорхел, написа в полицейския отчет. В момента се води търсене на дамата, проведено по вода и въздух. Междувременно обаче хората са предизвестени, че би трябвало " да стоят надалеч от региона ".

От момента на подадения сигнал от мъжа не е имало други наблюдения на акула, само че въпреки всичко Мауи си остава регион, в който най-често се случват срещи на хора с акули всред всички основни хавайски острови, написа People.
 Крис Хемсуърт, Chris Hemsworth Getting Familiar with Sharks и предаването, отдадено на акулите
Крис Хемсуърт и конфликтът му с акулите

Какво желае да разбере артистът

Експертите не престават да натъртват на предизвестията за избягването на срещи с акули. " Не влизайте във водата, в случай че е мътна. Нямам визия какви са били изискванията на океана в този регион оня следобяд. Не влизайте след смрачаване, най-малко до момента в който на идващия ден не изгрее слънцето. Винаги плувайте или се гмуркайте в океана дружно с някого ", поучава Дан Денисън, мениджърът по връзките на Министерството на земята и естествените запаси на Хавай.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР