За среща между кандидат-кмет от ПП/ДБ и руския посланик Елеонора

...
За среща между кандидат-кмет от ПП/ДБ и руския посланик Елеонора
Коментари Харесай

Кандидатът на ПП/ДБ за „Изгрев“: Срещи с Митрофанова и възстановен паметник на терористи от РМС

За среща сред кандидат-кмет от ПП/ДБ и съветския дипломат Елеонора Митрофанова през 2021 година, припомниха от „ Боец “.

„ ПП-ДБ, с Държавна сигурност и другари на Митрофанова опозорявате освен себе си, а и всички гласоподаватели, които са ви дали своят вот доверие! “, пишат в групата на организацията.

Кадърът е запечатан в недалечното минало, когато в този момент минаващият за претендент на „ десните “, към момента е кмет на „ левицата “. На 12 март 2021 кметът на Район „ Изгрев “ Делян Георгиев, дружно със заместник-кметовете Цветелин Софрониев и Камелия Кюркчиева, се срещнаха с посланика на Руската федерация в Република България Н.Пр. Елеонора Митрофанова, похвалиха се от самото районно кметство.

„ Посолството на Руската Федерация у нас е една от дванайсетте дипломатически задачи на територията на региона и управлението на администрацията поддържа връзки с всички тях. На срещата бяха разисквани опциите за културното и просветително съдействие сред дипломатическата задача и Район „ Изгрев “, похвалиха се тогава Георгиев и екипът му.

Делян Георгиев е наследник на някогашния основен секретар на ДАНС и ексслужител на ЦСБОП Младен Георгиев.

През 2021 година той се прочу и със противоречивата си самодейност да възвърне паметната плоча на петимата терористи от РМС до Народно читалище „ Добри Чинтулов – 1935 ” в жк “Дианабад ”. Тя бе разрушена след демократичните промени у нас.

„ Историята и хората, взели участие по един или различен метод в нейните повратности, би трябвало да се помнят, да се проучват и почитат. Първо, тъй като историята е наша, българска, и второ, тъй като тя е най-хубавият преподавател и съдник “, показа във фейсбук доктор Делян Георгиев на 1 април 2021.

„ Петимата от РМС “ са измежду ръководителите на младежкото крило на комунистическата партия по времето на Втората международна война, уредници на антидържавни акции, участници в партизански отряди, обучавани в Съюз на съветските социалистически републики и работещи за замяна на властта в страната с тирания на пролетариата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР