За спорна гледка алармира пловдивчанин в мрежата. Мъжът се натъкнал

...
За спорна гледка алармира пловдивчанин в мрежата. Мъжът се натъкнал
Коментари Харесай

Гледка възмути в центъра на Пловдив СНИМКИ

За противоречива панорама сигнализира пловдивчанин в мрежата. Мъжът се натъкнал на необикновеното място в центъра на града. Импровизираният ъгъл за отдих се разкрил пред погледа на  Венцеслав А. под сянката на дърво в " Съдийски ".

Мебилировката била най-различна, само че елементарно може да се обърка и за боклук. Виждаме остарял фотьойл, табуретка и маса. Картинката допълват една скамейка, няколко тухли, както и мокри картони. Не би трябвало да забравяме и алената найлонова торбичка, виснала от близкото дърво.

Изглежда някои жители на квартала се възползват от приятната сянка, с цел да прекарват по-добре времето си. Но дали битовата панорама не пречи на други техни съграждани? Във Фейсбук доминират негативните отзиви за " " композицията ", основана от пловдивчани. А техните съграждани  не са впечатлени от беседката.
" Цивилизация ", установи Антония К.  " Кочината на прасетата ", написа Светло С.  " Кочината е на всички места ", прибавя Петър П.  " Без да наскърбявам животните ще кажа - тези, които са създали това, са огромни прасета! ", счита Мария С. 

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР