За смяната на министрите в кабинета Денков-Габриел, Дончев заяви, че

...
За смяната на министрите в кабинета Денков-Габриел, Дончев заяви, че
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Надявам се проектобюджета за догодина да има 0% дефицит

За промяната на министрите в кабинета Денков-Габриел, Дончев съобщи, че държавното управление би трябвало да работи добре и да прави работа. Кабинетът обаче не е приключил задоволително добра работа, оцени Дончев, който не слага висока оценка на работата на държавното управление. Той е на мнение, че министър председателят акад. Николай Денков не е толкоз известен и прочут, с цел да му се радват хората.

Дончев разкритикува още властта, че има министерства, които дават отговор за куп браншове, в които не се случва безусловно нищо. Темпото на държавно управление не е задоволително, България изпуска благоприятни условия и би трябвало да се усили размаха на работа. Ако държавното управление не поддържа високо движение, пропуща опция, добави Томислав Дончев.

Дончев настоя още да се подпише съдружно съглашение. Цялата структура на държавното управление е натоварена с голямо напрежение, сподели още той. 

По отношение на Бюджет 2024 година, Дончев посочи, че се надява в проектобюджета за следващата година да има 0% недостиг, а не 3%.

3% недостиг е курс към стабилно задлъжняване, уточни Дончев и даде образец, че по време на ръководството на ГЕРБ дефицитът в бюджета е бил 0%. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР