За сметка на това друг доста коментиран мъж ще видим

...
За сметка на това друг доста коментиран мъж ще видим
Коментари Харесай

Тази българска звезда няма да влезе в Игри на волята, ето какво го издаде

За сметка на това различен много коментиран мъж ще забележим на екрана и това е Мартин Николов с прякор Елвиса

Новината, че артистът и бивше гадже на Мария Илиева влиза в „ Игри на волята “, се оказа изцяло погрешна. Наско изобщо няма да взе участие в риалити предаването, чиито фотоси към този момент започнаха на морето. Самият реализатор пък ясно се вижда на клипче от присъединяване на Лидия, снимано преди дни, и по този начин опроверга новината за включването му в „ Игри на волята “.

За сметка на това различен много коментиран мъж ще забележим на екрана и това е Мартин Николов с прякор Елвиса. Той нашумя около връзката си с Емануела. Двамата се разделиха, а изпълнителката разкри пикантни детайлности за своя към този момент някогашен другар.

Те в действителност поставят завършек на любовната си история с огромен скандал. Разправията се развихря в последните часове на 2022г. Тъй като пвеицата няма присъединяване на Нова година, взема решение да отиде да чества с другари в Пампорово. За куфарите от колата й оказва помощ момче, което тя вижда за първи път там. Междувременно на Мартин му пращат известие, че точно това е новият мъж на Емануела. Разгневен от видяното, той стартира да я наскърбява в известия, написа „ Филтър “.

„ Обидите не са нещо извънредно, той си го практикува това – разкрива певицата. – Тази външност и неестествен имидж, който му се сътвори, че е най-уникалният мъж и че е от положително семейство, са цялостни нелепости. Определено е най-голямото ми проваляне в живота. Той избира да щрака с пръсти в неговото заведение и това е единственото, което прави. Когато човек е незает и се занимава с простотии, е обикновено да изпуши в един миг. Според мен би трябвало да потърси помощ “, споделя Емануела.

КЪде го открих?! Бях толкоз обезверена от моята предходна връзка с Митко Динев, че не можех да го преживея. Мартин се появи, беше се разделил с жена си иаз взех решение да опитам. Явно с годинит ене сме дораснали за нещо съществено, изключително той, личейки си по обидите. През първите две години беше необикновен човек, само че след това… Не поисквам на никоя жена подобен мъж. Момичета, апелирам ви, не се подлъгвайте по осанката му, външния тип и това, което приказват медиите, тъй като някои хора са доста положителни артисти “, добавя тя.

Дали самият Мартин ще повдигне завесите на връзките си с Емануела в „ Игри на волята “, следва да разберем.В риалити шоуто ще забележим още Мис България 2018г. Теодора Мудева и приятеля й – модела и някогашен играч по джудо Румен Радев, който в този момент е преподавател по физическо в Сливен. Очаква се двамата да се борят до дъно за огромната премия от 100 бона.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР