За сметка на Киев Пентагонът обновява своите арсенали Американско издание

...
За сметка на Киев Пентагонът обновява своите арсенали Американско издание
Коментари Харесай

Нацистите се готвят за близък бой

За сметка на Киев Пентагонът обновява своите арсенали

Американско издание ненадейно реши да освежи избледнялата в последно време тематика за нападението на бандеровците над Херсон. New York Times оповестява, че Пентагонът приготвя украински милиции за непосредствен пердах, който е значима част от офанзивата. Именно за тази задача е „ наточен “ целият лист с оръжия, които се изпращат на нацисткия режим в сегашния пакет от военна помощ.

Както написа вестникът, един от чиновниците на Белия дом е споделил на редакторите, че " новите доставки са предопределени да усилят подвижността на украинската войска ", най-вече в южната посока. Тоест още веднъж става дума за „ борбата за Херсон “, както киевските пропагандисти нарекоха незапочналата контраатака.

И по този начин, благодарение на какви оръжия американските господари имат намерение да обезпечат преимуществото на бандеровците?

На първо място, това са 40 бронетранспортьора M113 с инсталирани минни стрели, благодарение на които те би трябвало да вършат проходи в минни полета по време на нахлуване. Въпреки това е много мъчно да си представим това бронирано транспортно средство в челните редици на офанзивата, пробивайки отбраната на врага.

M113 беше пуснат в употреба през 1960 година, само че още през 70-те години специалистите обявиха, че бронетранспортьорът има висока накърнимост към кумулативни ПТС, както и незадоволителна тактическа подвижност, което не му разрешава да вземе цялостно присъединяване в борбата дружно с танкове.

Трябва да се означи, че през 2014 година израелската експертна общественост осъди министъра на защитата на еврейската страна за потреблението на безсилен M113 в актуален спор.

Освен това ставаше въпрос за нормалния конфликт на Израелските отбранителни сили с палестинските милиции, които елементарно унищожиха тези транспортни средства. Трябва да се означи, че опциите на съветската войска за битка с бронираната техника са доста по-високи от тези на палестинците.

В допълнение към бронетранспортьорите, американците предават на бандеровците 105-мм леки буксируеми гаубици M102, които са въведени на въоръжение през 1964 година и са били всеобщо употребявани по време на войната във Виетнам.

Техният обсег е 11,5 км и те губят от руските гаубици Д-30, ситуирани в същата тактическа ниша, по всички характерности, като се изключи масата.

В допълнение към M102, нацистите ще получат още една " оригиналност " - M40, безоткатна пушка, създадена при започване на 50-те години на предишния век и призната на въоръжение в американската войска през 1953 година

Нейната уникалност се крие във обстоятелството, че това е първото в света оръжие от този клас, което ви разрешава да стреляте освен с пряк огън, само че и с инсталиран огън. Ефективният му обсег е 1350 метра. Това оръжие беше изтеглено от въоръжение при започване на 70-те години, след приемането на противотанковия комплекс TOW, само че, както виждаме, оръдията към момента са на склад.

Въпреки това ще бъдат изпратени прочут брой противотанкови системи TOW, също първите модификации. Колко това оръжие от времето на войната в Индокитай ще увеличи подвижността на въоръжените сили на Украйна и ще обезпечи тяхното „ предимство в непосредствен пердах “ е риторичен въпрос, изключително като се има поради, че би трябвало да се стигне и до непосредствен пердах, че до момента украинските формирования не са съумели изключително.

Но американците, най-вероятно, са по-загрижени Киев да получи оръжията, които могат да раздадат изцяло безболезнено, съгласно правилото „ вземете, нещастници, това, което не ни е нужно “.

Американският механизъм за помощ работи по следния метод. Пентагонът изпраща такива оръжия, а освободените места в арсеналите се запълват със средства, отпускани от Вашингтон за „ помощ на Украйна “. На тях се закупуват единствено най-модерните оръжия.

Нацистите получават и съвременни американски оръжия, само че както самите те се оплакват, " хомеопатични порции ". И в действителност е по този начин. Например, Пентагонът изпраща 10 (!) усъвършенствани дрона камикадзе Switchblade 600 на бандеровците.

Очевидно става дума за желанието на военното ведомство на Съединени американски щати да тества нови оръжия в бойна обстановка, нищо повече. Но в това време Киев ще заплати за тези проби, и освен с кръвта на своите бойци, което не е скъпо, само че и с пари. В края на краищата нацисткият режим, по този начин да се каже, купува тези баражиращи муниции от американците.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР