За сметка на гаджето на Явор Бахаров в предаването се

...
За сметка на гаджето на Явор Бахаров в предаването се
Коментари Харесай

Ергенът Виктор сменя Рая Пеева в Преди обед

За сметка на гаджето на Явор Бахаров в предаването се е уредил Виктор Стоянов, прочут на публиката от сантименталното риалити “Ергенът ”. Той е измежду новите лица, които ще бъдат част от есенния сезон на „ Преди обед. В каква роля ще влезе този път той, феновете ще схванат скоро. “Със сигурност ще бъде нещо друго от амплоато, с което е прочут ”, издава креативният продуцент на предаването Георги Тошев.
Реклама
Други две обичани риалити звезди, които ще зарадват аудиторията със своето наличие, са финалистите от последния сезон на „ Сървайвър “ – Ванко и Гани. Двамата ще се грижат за положителната форма на феновете в рубриката “Ти можеш! ”. Финалистите от последния сезон на “Сървайвър ” ще оказват помощ на почитателите с извършения за всяко място, дом и сезон. Към тях ще се причисляват и доста известни лица, с цел да подсилят телевизионните тренировки.
Реклама
Радина Червенова стартира нова поредност “Работещи майки ”, в която ще споделя историята на познати и непознати дами, които сполучливо съчетават ролята на майки, съпруги и професионални осъществени дами. В риалити поредицата Радина ще следва своите героини в напрегнатия им делник. Известната тв водеща е многодетна майка, която от години съумява да съчетава другите функции. Тя ще продължи да води и рубриката “Опасни връзки ”, която се радва на огромен зрителски интерес, само че тази година тематиките в рубриката ще подсказват феновете

Новата графа “Здрави ” ще бъде водена от доктор Мартин Генов, който феновете помнят от предишния сезон с поредицата “Успешните ”. Припомняме, че лекар Неделя Щонова към този момент има лично половинчасово предаване. Затова тя се сбогува с „ Преди обед ” в края на юли.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР