За случая с джиповете за МВР ние реагираме и питаме

...
За случая с джиповете за МВР ние реагираме и питаме
Коментари Харесай

Жесток скандал и надвикване между ГЕРБ и БСП по темата за джиповете за МВР

За случая с джиповете за Министерство на вътрешните работи ние реагираме и питаме от дълго време. Това е дна корупционна скица, която от Президентството се опитваха да замажат и покрият. Когато всичко от следствието на ОЛАФ излезе нескрито, от Дондуков 2 започнаха да се пробват да трансферират казуса от болната на хубавичко глава и да настояват - ние нямаме нищо общо, държавното управление на Борисов е отговорно. Това са цялостни нелепици. Министър Пламен Узунов  Пламен Узунов Пламен Узунов е длъжностен министър на вътрешните работи в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е е отговорен за всичко, което се е случило. Той носи цялата отговорност и той е отговорен за технологията на тази корупционна скица. Доказано е, че са променяни параметрите на поръчката и участници в нея са били подтиквани да се отхвърлят.

Това съобщи в предаването "Лице в лице " по БТВ депутатът от ГЕРБ Маноил Манев във връзка абсурда с социална поръчка за джипове за Министерство на вътрешните работи, която бе разследвана от ОЛАФ.

Заедно с него посетител в студиото беше и народният-представител от Българска социалистическа партия проф. Георги Михайлов. "При задаването на поръчката има параметри, които претендентите би трябвало да изпълнят. Като не могат да изпълнят критериите, няма по какъв начин да продължат да вземат участие в поръчката. Така са отпадали претендентите. Българските профилирани органи би трябвало да си свършат работата. Не може от ГЕРБ да повтарят 100 пъти една неистина и да се надяват тя да стане истина. Хубаво е, че ОЛАФ са разследвали, само че българските правораздавателни органи би трябвало да се занимават с този случай. Интересното е, че всичко това се случва безусловно преди началото на предизборната акция. Най-важният въпрос е кой е подписал този контракт, а това е вътрешният министър на ГЕРБ ", сподели той.

По време на целия диалог двамата депутати не стопираха да се прекъсват и да приказват един през различен. "Спрете, тъй като не желая да се надвиквам с вас ", "Престанете, тъй като ще ви кажа много нелицеприятни неща ", "Продължавате в същия дух и ме прекъсвате ", "Не мога да взема думата от вас ", "Ще ме оставите ли да кажа нещо ", "Колега, няма по какъв начин да се разберем, като не се изслушваме ", "15 минути сътрудника приказва врели-некипели ", "Явно диалогът няма да бъде правилен и аз би трябвало да отстъпя. Ще спра да се надвиквам с вас ", "Днес не се получи разговор, а надвикване ", бяха част от репликите, които Манев и Михайлов си разменяха от самото начало. Водещата Цветанка Ризова също се видя в знамение и се опитваше да усмири двамата, само че опитите й бяха безуспешни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР